×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 19. marts
Šodien sveicam: Jāzeps, Juzefa
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-19
Amatiermākslas kolektīvu rezultāti skatēs

Pavasaris Latvijā ir amatiermākslas ražas laiks, kad savu varējumu kolektīvi pārbauda skatēs. Tās aizvadītas vokālajiem ansambļiem, pūtēju orķestriem un deju kolektīviem. Sestdien, 28.aprīlī, no plkst.11.00 Siguldas 1.pamatskolā notiks Siguldas koru apriņķa koru skate, uz kuru aicināti visi interesenti. Ieeja – bez maksas. 

Pūtēju orķestriem: Siguldas Absolventu orķestrim (diriģents Andris Muižnieks) IV augstākās grūtības pakāpes grupā II pakāpes diploms un ceturtais augstākais rezultāts valstī, pūtēju orķestrim „Sudrabskaņa” (diriģenti Elmārs Rudzītis un Arnis Šmitiņš) III vidējās grūtības pakāpes grupā II pakāpes diploms un 12.vieta valstī, savukārt Siguldas pagasta pūtēju orķestrim (diriģents Gintis Kalniņš) II zemākās grūtības pakāpes grupā III pakāpes diploms un 9.vieta valstī.

Rezultāti deju kolektīviem: A pakāpes diplomu un augstāko novērtējumu Siguldas deju apriņķī ieguva jauniešu deju kolektīva „Vizbulīte” A, B, C grupas (vadītāja – Indra Ozoliņa), kā arī vidējās paaudzes deju kolektīvs „Dūka” (vadītāja Ieva Roķe), I pakāpes diplomu ieguvis senioru deju kolektīvs „Sidrabdancis” (vadītāja Dagnija Liepiņa), Allažu pagasta jauniešu deju kolektīvs „Ķimenīte” un vidējās paaudzes deju kolektīvs „Ķimelītis” (abu kolektīvu vadītāja Aelita Ziemele).

Vokālajiem ansambļiem: Allažu pagasta sieviešu vokālajam ansamblim „Liepavots” (vadītāja Ņina Kiršteina) I pakāpes diploms, Siguldas senioru ansambļiem „Melodija” (vadītāja Inga Jansone) un „Saltavots” (vadītāja Ārija Aņņēna), kā arī Mores pagasta sieviešu vokālajam ansamblim „Ceriņi” (vadītāja Maija Ādamsone) II pakāpes rezultāti.

Lepojamies ar kolektīvu izciliem sasniegumiem un gatavību godam pārstāvēt novadu šovasar XXVI Vispārējos latviešu Dziesmu un XVI Deju svētkos Rīgā, kas notiks no 30.jūnija līdz 8.jūlijam!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Līga Kļaviņa
- 2018-04-19 20:40

Allažu pagasta sieviešu vokālajam ansamblim „Liepavots” (vadītāja Ņina Kiršteina) I pakāpes diploms. http://www.ikspieriga.lv/down/1436/vokalo%20ansamblu.pdf

Atbilde: Līga Kļaviņa
Administrācija
- 2018-04-20 09:07

Labdien!
Atvainojamies par neprecīzi norādīto informāciju. Tā tiks labota!
Ar cieņu
Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv administrācija.

Pasākumi