×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-21
Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēni piedalīsies Jauno uzņēmēju dienās

Latvijas lielākā izglītības organizācija „Junior Achievement Latvija” un  Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra no 10. līdz 12.maijam aicina uz Jauno uzņēmēju dienām, kas šogad pirmo reizi norisināsies Jūrmalā.

Tas ir gada nozīmīgākais pasākums, kurā piedalās Latvijas labākie jaunie uzņēmēji ar saviem skolēnu mācību uzņēmumiem, sacenšoties par Latvijas labākā uzņēmuma titulu un tiesībām pārstāvēt mūsu valsti Eiropas finālā Serbijā šī gada jūlijā, kā arī par iespēju saņemt balvu — braucienu uz Sanfrancisko, ASV.

Kopumā šogad skolēnu mācību uzņēmumu programmā tika reģistrēti vairāk kā 1000 skolēnu mācību firmas, bet finālā Jūrmalā piedalās 10 pamatskolu un 20 vidusskolu uzņēmumi, tajā skaitā arī Siguldas Valsts ģimnāzijas 12.a klases jauniešu Loretas, Ligitas un Mada dibinātais uzņēmums „KirigamiLux”, kas ražo Kirigami stila lampas,  izgatavotas no plastikāta, kurā izgriezts kirigami dizains, kas izgaismojot rada gaismas spēli.

11.maijā aicinām visus interesentus apskatīt un novērtēt skolēnu mācību uzņēmumu finālistu izstrādājumus un stendus. Papildu informācija par šo drīzumā būs pieejama „Junior Achievement Latvija“ tīmekļa vietnē.
 

Dalībnieku un produktu saraksts pieejams ŠEIT.

Informācija sagatavota pēc www.jal.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi