×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-23
Bibliotēku nedēļa Siguldas novada bibliotēkā

No 23. līdz 29.aprīlim visā Latvijā, tajā skaitā Siguldas novada bibliotēkā, tiks aizvadīta Bibliotēku nedēļa, kad bibliotēkas ar dažāda veida aktivitātēm pastiprināti pievērš uzmanību bibliotēku nozīmei sabiedrībā. Šī gada akcijas tēma ir „Mainās bibliotēka, mainās sabiedrība”.

Siguldas novada bibliotēka Bibliotēku nedēļā akcentēs darbu ar bērnu un pusaudžu auditoriju, kā arī rosinās jaunām aktivitātēm pieaugušos. Bibliotēkā tiks uzsākta jauna ikmēneša aktivitāte pieaugušajiem „Diskusiju laiks bibliotēkā: lasītājs stāsta lasītājam”. Tās dalībnieki varēs dalīties savās pārdomās par lasīšanu, viņu mīļākajām grāmatām, kā arī tikties ar grāmatu autoriem. Pirmā diskusija notiks otrdien, 24.aprīlī, plkst.18.00, kad lasītāji tiks rosināti sarunāties par Māras Zālītes grāmatām „Pieci pirksti” un „Paradīzes putni”. Pirms pasākuma notiks Siguldas novada bibliotēkas apbalvojuma „Laiks lasīšanai” pasniegšana vairākās nominācijās. Apbalvojuma „Laiks lasīšanai” nolūks ir lasīšanas un bibliotēkas daudzveidīgo pakalpojumu izmantošanas veicināšana. Šajā dienā bibliotēkas apmeklētājiem būs nebijusi iespēja – apmeklēt bibliotēku līdz pat plkst.20.00.

Savukārt ceturtdien, 26.aprīlī, plkst.15.00 vecāki, skolotāji, bibliotekāri un citi interesenti ir aicināti apmeklēt Latvijas Universitātes profesores, bērnu literatūras pētnieces, kā arī Latvijas Bērnu un jaunatnes literatūras padomes priekšsēdētājas Ilzes Stikānes lekciju „Lasītveicināšana: Jaunākās tendences  bērnu un pusaudžu literatūrā”.

Sestdien, 28.aprīlī, no plkst.12.00 ģimenes ar maziem bērniem aicinātas piedalīties akcijā „Atved savu bērnu uz bibliotēku!”. Tās laikā bērniem būs iespēja satikties ar bibliotēkas čaklo lasītāju Vāverēnu, kurš akcijas dalībniekus iepazīstinās ar plašo grāmatu pasauli bibliotēkā. Visas dienas garumā – atvērto durvju diena, orientēšanās spēle pa bibliotēku, skaļā lasīšana, mīklu minēšana un radoši literāras aktivitātes.

Jāpiebilst, ka Bibliotēku nedēļas laikā Siguldas novada bibliotēka piedāvā arī lasītājiem, kuri nav savlaicīgi nodevuši grāmatas, nodot tās nemaksājot soda naudu.

Siguldas novada bibliotēka aicina piedalīties aptaujā, lai apzinātu iedzīvotāju viedokli par bibliotēkas sniegtajiem pakalpojumiem, kā arī nepieciešamo attīstību un pārmaiņām. Anketa pieejama no 23.aprīļa līdz 29.maijam bibliotēkā, kā arī aizpildāma elektroniski šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi