×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-07
Raiņa parkā atklāta aktīvās atpūtas sezona

5.maijā Raiņa parkā norisinājās sezonas atklāšanas pasākums – sabraukāšanās un salidošanās pasākums „Skeit Rainis”. Galvenā pasākuma aktivitāte bija „Drone Racing Latvia” un Siguldas novada Jaunrades centra kopīgi rīkotās sacensības dronu pilotiem iesācēju klasē, kur sevi pārliecinoši parādīja Keita Eglīte no Siguldas dronu skolas, iegūstot 1.vietu individuālajā kopvērtējumā.

Drone Racing Latvia” organizētās sacensības dronu pilotiem iesācējiem bija pirmās šāda veida sacensības. Iespēja piedalīties tajās bija katram, kam bija drons svarā līdz 250 gramiem. Sacensības norisinājās speciāli veidotā trasē un tajās kopumā piedalījās 10 dalībnieki no Siguldas, Ādažiem un Rīgas, kuri pierādīja savas dronu vadīšanas prasmes gan individuālajos lidojumos, gan komandā.

Individuālie piloti sacentās trīs kārtās, katrā veicot drona lidojumu trīs apļos. Godalgoto 1.vietu ieguva Keita Eglīte no Siguldas dronu skolas, 2. un 3.vietā ierindojās Ādažu dronu skolas „Telpnīca” pārstāvji Māris Vaivods un Jurijs Masaļskis. Komandu kopvērtējumā, sacenšoties četrās kārtās, 1.vietu ieguva Siguldas komanda, 2.vietā atstājot Ādažu komandu ar rezultātu 20 pret 14.

Paralēli sacensībām visas dienas garunā bija iespēja pārbaudīt savu līdzsvaru uz Slackline un Balance Board, apgūt Longboard iemaņas, piedalīties BMX, Skate, Scooter un InLine aktivitātēs, kā arī rīta jogā pie pasniedzējas Dainas Liepiņas. Pašiem mazākajiem bija iespēja piedalīties bērnu jogā pie pasniedzējas Ligitas Saules.

Nākamie svētki Raiņa parka notiks 16.jūnijā.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada Jaunrades centrs


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi