×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-21
Ģimnāzijas skolēns Markuss Kozlinskis iegūst ceļazīmi uz ASV

Katru gadu no janvāra līdz martam ASV vēstniecība Latvijā organizē video konkursu vidusskolēniem, kura galvenā balva ir Bendžamina Franklina stipendija – brauciens uz ASV un dalība četru nedēļu garā vasaras nometnē. Tās laikā jauniešiem no visas Eiropas ir iespēja piedalīties plašā apmācību ciklā ar mērķi iepazīt ASV, tās kultūru, cilvēkus un valsts dalību globālu jautājumu risināšanā.

Šī gada video tēma bija „Mediju Lietotprasme”.  Šajā konkursā piedalījās arī Siguldas Valsts ģimnāzijas 11.a klases skolēns Markuss Kozlinskis. Pēc video iesniegšanas viņš tika uzaicināts uz interviju ASV vēstniecībā. Pēc Markusa teiktā, tas esot bijis grūts, satraucošs pārbaudījums. Tomēr pēc divām dienām Markuss saņēma apsveikuma zvanu, par to, ka viņš ir ieguvis Bendžamina Franklina stipendiju. Šovasar Markusam būs iespēja apmeklēt vairākas ASV pilsētas, piedalīties sabiedriskajos projektos, apmeklēt ASV Valsts departamentu, iepazīties ar mediju darbu, viesoties augstskolās, uzņēmumos, nevalstiskajās organizācijās un citās iestādēs. 

Markuss saviem vienaudžiem iesaka izmantot visas jauniešiem dotās iespējas – konkursus, apmaiņas programmas, kursus, lai pilnveidotu sevi!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi