×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-23
Aicina piedalīties foto konkursā „Sigulda Tavām acīm!”

No 25. līdz 28.maijam Siguldas pilsētas svētku laikā jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis”, biedrība „Cerību spārni” un brīvprātīgā darba veicējas Tetiana Mazurenko (Ukraina) un Nilgun Aslanova (Azerbaidžāna) organizēs foto konkursu „Sigulda Tavām acīm!”.

Tā nolūks ir noteikt interesantāko fotogrāfiju, kas aptver tēmu „Sigulda Tavām acīm!”, kā arī veicināt Siguldas iedzīvotāju, īpaši bērnu un jauniešu aktivitāti, veidojot radošus darbus par piedzīvoto Siguldas pilsētas svētkos, mudināt uz aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, attīstīt iniciatīvu un radošumu, kā arī palielināt interesi par digitālās fotogrāfijas mākslu, kā arī atbalstīt fotogrāfus – amatierus.

Dalībnieki ir aicināti piedalīties līdz pat trīs cilvēkiem grupā, līdz 25.maija plkst.17.00 reģistrējoties šeit vai klātienē Siguldas Svētku laukumā no plkst.17.00 līdz 19.00.

Noslēgumā tiks apbalvots interesantākais darbs pēc žūrijas balsojuma un vismaz pieci sadarbības partneru izvirzītie darbi. Nomināciju ieguvušie darbi tiks pārveidoti par pastkartēm un tiks nodoti labdarības veikalam „Visi Var.”

Foto konkursa „Sigulda Tavām acīm!” uzvarētāji tiks paziņoti un apbalvoti noslēguma pasākumā 1.jūnijā plkst.18.00 jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis” Raiņa ielā 3, kā arī publicēti jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” sociālo tīklu lapā, bērnu un jauniešu ar invaliditāti biedrības „Cerību spārni” tīmekļa vietnē, kā arī Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē.

Foto konkursu atbalsta : Siguldas novada pašvaldība, Siguldas Sporta centrs, „Sigulda Adventure”, sociālais uzņēmums „Visi Var”, bobsleja un kamaniņu trase „Sigulda”, piedzīvojumu parks „Tarzāns”, kafejnīca „Doma”, kafejnīca „Mr. Biskvīts”, kempings „Dainas”.

Papildu informācija par foto konkursu lasāma šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi