×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-25
Sporta un prāta spēļu čempionāta finālā arī siguldieši

24.maijā sporta kompleksā „333” atklāts „ZZ Čempionāta” lielais fināls, kurā no 24. līdz 26.maijam  5.–12.klašu skolēni sacentīsies par vērtīgām balvām un ceļojošo kausu. Pārvarot mājasdarbu un pusfinālu posmu, līdz 12.sezonas finālam nonāca 540 Latvijas atraktīvākās, erudītākās, radošākās un saliedētākās klases, viņu vidū ir arī: Siguldas pilsētas vidusskolas 8.klases, Siguldas Valsts ģimnāzijas 7.b. 8.b un 10.b klases, kā arī Siguldas 1.pamatskolas 7.c klases komanda.

Baltijā vērienīgākās skolēnu sporta un prāta spēles „ZZ Čempionāts” šogad uzņem trīsreiz vairāk finālistu – 180 komandas katrā vecumu grupā. Bez jaunās norises vietas un trīsreiz lielāka finālistu skaita, „ZZ Čempionāts” šogad sarūpējis arī daudz pārsteigumu un ļaus piedzīvot visnotaļ spilgtas emocijas. Gūstot iespaidus no sporta kompleksa „333” atmosfēras, finālistiem sarūpētas gan ūdens, gan sauszemes, gan gaisa aktivitātes. Dalībnieki varēs pārbaudīt savas spējas uz lieliem komandas supiem, izbaudīt ātrumu, braucot ar kartingiem īstajā sacīkšu trasē, iekarot kāpšanas torņa virsotnes un likt lietā arī savu erudīciju un zināšanas.

Līdztekus galvenajām sacensībām „ZZ Čempionāta” dalībnieki varēs iesaistīties arī dažādās papildu aktivitātēs un nopelnīt pārsteigumu balvas.

Vairāk par pasākumu lasiet šeit.

Informāciju sagatavoja:
Jūlija Vasiļjeva
„ZZ Čempionāta” sabiedrisko attiecību vadītāja

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi