×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-25
Pašvaldības policijas inspektori stāsta par drošību bērniem

Maijā Siguldas novada Pašvaldības policija sadarbībā ar Siguldas pilsētas bērnudārziem „Ieviņa” un „Pasaciņa” veica pilotprojektu, kura laikā policijas inspektori un glābēji pirmsskolas izglītības ietādēs bērnus informēja par drošību vasarā.

Policisti un glābēji iepazīstināja bērnus ar savu darba aprīkojumu un stāstīja, kā uzvesties sabiedriskās vietās un peldvietās, kā rīkoties un kam ziņot, ja notiek nelaime. Inspektori bērnus informēja par drošas braukšanas noteikumiem, braucot ar velosipēdiem, uzverot, cik svarīgi braukšanas laikā ir lietot ķiveri.

Bērnudārza Pasaciņa” vadītāja Liene Ābele pastāstīja, ka bērnu atsauksmes bija ļoti pozitīvas, policistu stāstījums interesants un noderīgs. Bērniem īpaši esot paticis iekāpt un tuvāk aplūkot Pašvaldības policijas automašīnu. Ikdienā bērnudārza pedagogi ar bērniem pārrunā drošības jautājumus, taču bērniem ir lielāks respekts un interese, redzot un dzirdot policijas inspektoru stāstīto klātienē. Arī turpmāk vismaz reizi gadā būtu vērts aicināt policijas inspektorus un glābējus viesoties bērnudārzā,” atzīst bērnudārza vadītāja.

Siguldas novada Pašvaldības policijas priekšnieks Andris Būce atzinīgi vērtē bērnu interesi par policijas darbu un drošības pasākumiem. „Ir liels prieks, ka bērni ar apbrīnu klausās inspektoru un glābēju stāstītajā, zinot, ka glābšanas dienestu darbinieki palīdzēs ne tikai viņiem, bet visiem līdzcilvēkiem,” stāsta A.Būce, uzsverot: „ja turpmāk no izglītības iestāžu puses būs pieaugoša interese par drošības pasākumiem, Pašvaldības policijas inspektori un glābēji viesosies arī Siguldas novada skolās un privātajos bērnudārzos”.

Jau ziņots, ka vasarā Pašvaldības policija papildus šīm aktivitātēm organizē arī bezmaksas velosipēda apliecības iegūšanas apmācības skolēniem un novada iedzīvotājiem no desmit gadu vecuma.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi