×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-29
Baznīcu nakts pasākumi Siguldas novadā

Piektdien, 1.jūnijā, jau piekto gadu dievnamos visā Latvijā norisināsies Baznīcu nakts. Starp 170 baznīcām arī Siguldas Romas katoļu baznīcā un Krimuldas Evaņģēliski luteriskajā baznīcā norisināsies dažādas aktivitātes.

Baznīcu nakts Latvijā notiek kopš 2014.gada, un tā ideja līdz Latvijai atceļojusi no Austrijas, kur pirms nedaudz vairāk nekā 10 gadiem notika pirmais šāds kristīgās baznīcas konfesiju un draudžu kopīgi rīkots ekumēniskais notikums. Pasākuma ieceri atbalsta Latvijas lielāko kristīgo konfesiju vadītāji. Latvijā Baznīcu nakti organizē starpkonfesionālais nodibinājums „Baznīcu Nakts fonds”.


Baznīcu nakts pasākumi Siguldas Romas katoļu baznīcā:

  • plkst.18.00 Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” audzēkņu darbu izstāde Draudzes mājā;
  • plkst.18.30–20.00 radošā darbnīca bērniem Draudzes mājā;
  • plkst.20.00 kamerkora „Gaujiena” koncerts;
  • plkst​.21.00 Adorācija;
  • plkst.22.00 Slavēšana;
  • plkst.24.00 kino nakts jauniešiem.

Baznīcu nakts pasākumi Krimuldas baznīcā

  • plkst.18.00–19.00 „Dievišķais dienišķajā” – stikla mākslinieču Bārbalas Gulbes, Ramonas Pēkšēnas izstādes atklāšana. Būs iespēja dzirdēt stāstījumu par Krimuldas baznīcu un draudzi. Pasākumā muzikālo sveicienu izpildīs jauktais koris „Laudate Charismata”. Būs iespēja piedalīties atvērtajā Bībeles studijā Mācītājmājā, ko vadīs draudzes mācītājs Austris Juris Rāviņš, kā arī iepazīties ar Mācītājmāju un aplūkot foto izstādi par Krimuldas draudzi un Bībeļu izstādi;
  • plkst.19.30–20.30 ekskursija un atvērtā Bībeles studija Mācītājmājā, ko vadīs mācītājs Austris Juris Rāviņš. Būs iespēja apmeklēt  Bībeļu izstādi, bērnu kino (kinozālē), radošās darbnīcas „Ceļinieku namiņā”, kā arī Turaidas muzejrezervāta izvietoto izstādi „Ceļinieku namiņa” mākslas telpā (pagrabstāvā);
  • plkst.21.00–21.20 vakara svētbrīdis baznīcā un lūgšana „Mūsu Tēvs”, izdziedāta Latvijas Republikas himna „Dievs svētī Latviju”;
  • plkst.21.30–22.15 vakara koncerts baznīcā, piedalās sieviešu koris „Undīne” (Carnikava) un citi mākslinieki;
  • plkst.22.30–23.00 pārgājiens pa Kubeseles taku.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi