×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 8. maijs
Šodien sveicam: Staņislavs, Staņislava, Stefānija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-31
Laurenču sākumskola atzīmē piecu gadu jubileju

2013.gada 1.septembrī durvis vēra jauna izglītības iestāde Siguldas novadā – Laurenču sākumskola. Sākotnēji tā atradās vienā korpusā, Laurenču ielā 7, bet 2016.gada decembrī tika atvērts 4.–6.klašu korpuss Puķu ielā 2.

Piecu gadu laikā skola no 120 skolēniem ir augusi līdz 324 skolēniem, kuri sevi ikdienā priecīgi dēvē par laurēniem. Neskatoties uz nepārtrauktajām pārmaiņām gan izglītības sistēmā, gan  Laurenču sākumskolas ikdienā, skolas centrā vienmēr ir bijis tieši skolēns, tādēļ ir liels gandarījums, ka skolas attīstībā lielu ieguldījumu ir snieguši gan skolas pedagogi, gan vecāki, kuri ar savu pašaizliedzīgo darbu un iniciatīvu Laurenču sākumskolu skolēniem ir padarījuši par aizraujošu, mūsdienīgu un mājīgu mācību vidi. Laurenču sākumskolā būtiska loma vienmēr ir bijusi atvēlēta vienai no skolas pamatvērtībām – dabai, kas sekmē skolēnu pētnieciskās un radošās prasmes un spēju būt patstāvīgiem. Rūpīgi izplānotais skolēnu dienas ritms, kas sevī ietver rīta rosmi, pastaigu, plašu interešu izglītības nodarbību piedāvājumu un iespēju uzturēties skolā līdz pat plkst.19.00, jēgpilni pavadot laiku, sekmē skolēnu personības attīstību.

Laurenču sākumskolas aizvadītie pieci gadi ir laiks, kas ļāvis svinēt gan ikdienas mazās uzvaras, gan skolai nozīmīgus panākumus, kā arī ar gaišu skatu aicina lūkoties nākotnē, tādēļ 30.maijā Laurenču sākumskolā satikās gan lieli, gan mazi laurēni, lai kopā atzīmētu skolas piecgadi ar sirsnīgu svētku pasākumu Fischer Slēpošanas centra teritorijā, izbaudot gan svētku koncertu, par ko bija parūpējušies skolēni un pedagogi, gan izbaudītu ilūziju un burbuļu pasaules brīnumus ar iluzionistu Robiju Trankali un burbuļu meistari no „Mārtiņa burbuļi”. Tāpat visiem klātesošajiem bija iespēja darboties Laurenču sākumskolas pedagogu radošajās darbnīcās un izmēģināt dažādas interesantas āra spēles Gata Kalniņa vadībā.

Paldies skolēniem un viņu vecākiem, tāpat arī Laurenču sākumskolas pedagogiem un citiem darbiniekiem par kopīgi radīto svētku sajūtu, kā arī Laurenču sākumskolas vecāku atbalsta biedrībai par finansiālo atbalstu pasākuma norisē.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Zaļais
Laurenču sākumskolas direktors
Vanesa Čeičiniece

Direktora vietniece audzināšanas jomā


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv


Pasākumi