×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-05
Allažu pamatskolas tautisko deju kolektīvs „Avotiņi” noslēdz sezonu

Aizvadītajā svētdienā Allažu pamatskolas tautisko deju kolektīvs „Avotiņi” noslēdza deju sezonu ar dalību 20.bērnu tautas deju festivālā „Latvju bērni danci veda”, kas notika Jelgavā. Festivālu organizēja Valsts izglītības satura centrs sadarbībā ar Jelgavas pilsētas pašvaldību.

„Avotiņu” dejotāji (divi kolektīvi no 2.–6.klasei) bija to 118 Latvijas deju kolektīvu vidū, kas caur deju un krāšņajiem tautas tērpiem iepazīstināja ar savu novadu kultūru. 

Dienas pirmajā cēlienā „Avotiņi” uzstājās pie Jelgavas pilsētas Kultūras nama ar 15 minūšu garu deju svītu. Bet pēcpusdienā festivāla dalībnieki devās gājienā, kas sākās no Jāņa Čakstes bulvāra un virzījās pa Lielo ielu, Brīvības bulvāri un Lāčplēša ielu, noslēdzoties Zemgales Olimpiskajā centrā, kur festivāla izskaņā notika deju lielkoncerts.

Paši dejotāji atzina, ka, neskatoties uz karsto laiku, pasākums bija lieliska koncertu pieredze un kopā būšana ar savu kolektīvu. Dejotāji saka paldies kolektīva vadītājai Ilonai Šimei  un saviem vecākiem par atbalstu.

Informāciju sagatavoja:
Indra Puķe
Allažu pamatskolas skolotāja

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi