×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-14
Pensionāru biedrībā „Sigulda” aizvadīta tikšanās ar urologu Juri Ploni

Aizvadītajā nedēļā, 8.jūnijā, pensionāru biedrībā „Sigulda” norisinājās tikšanās ar Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas urologu, Juri Ploni, kuras laikā dakteris Plonis vērsa senioru uzmanību vīriešu veselības problēmām.

Viena no aktuālākajam mūsdienu vīriešu veselības problēmām, sasniedzot 50 gadu vecumu, ir prostatas vēzis. Tomēr šo saslimšanu var pilnībā izārstēt, protams, ar nosacījumu, ja tas tiek atklāts agrīnās stadijās. Sarunas gaitā dakteris Plonis mudināja vīriešus savlaicīgi veikt veselības pārbaudes un vīriešu otrajām pusēm mudināt un motivēt savus kungus vērsties pie specialistiem.

Diagnozes, kas agrāk tika uztvertas kā spriedums, mūsdienās tiek ļoti veiksmīgi ārstētas un pēcāk cilvēkiem ir iespēja turpināt dzīvot laimīgu un veselīgu mūžu.  Urologs Juris Plonis mudināja vīriešus regulāri griezties pie ārsta, lai pārbaudītu savu veselību un negaidīt pirmo simptomu parādīšanos. Dakteris rosināja vīriešus ne tikai doties pārbaudīties pie ģimenes ārsta, bet arī lūgt piešķirt norīkojumu vizītei pie urologa, piemēram, Rīgas Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcā. Galvenais ir nebaidīties no urologa apmeklējuma, jo šobrīd medicīnas iespējas ir sasnieguši tādu līmeni, ka izmeklēšana un ārstēšana ir kļuvusi daudz efektīvāka, kā arī saudzējošāka.   


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi