×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-07-16
Uzsākta vienkāršotās fasādes atjaunošana sociālās aprūpes mājā „Gaismiņas”

Lai uzlabotu ēkas siltumapgādes efektivitāti, samazinot apkures izdevumus un sakārtotu ēkas fasādi, Siguldas novada pašvaldības sociālās aprūpes mājā „Gaismiņas” notiek vienkāršotās fasādes atjaunošanas darbi. Ēkas pamatiem jau veikti siltumizolācijas darbi, uzsākta veco logu nomaiņa, fasādes siltināšana un jumta seguma nomaiņa.

Lai veiktu ēkas vienkāršotās fasādes atjaunošanas darbus un nomainītu apkures katlu, uzlabojot siltumapgādes efektivitāti, pašvaldība ēkas atjaunošanā investēs vairāk nekā 200 tūkstošus eiro. Fasādes siltināšanas un atjaunošanas darbus, kā arī apkures katla uzstādīšanu plānots noslēgt novembra beigās. Būvdarbus saskaņā ar iepirkuma procedūras rezultātiem veic SIA „Wood Constractions”.

Sociālās aprūpes māja „Gaismiņas” ir sociālās palīdzības institūcija, kurā sociālas aprūpes pakalpojumus sniedz pirmspensijas un pensijas vecuma personām, kā arī I un II grupas invalīdiem ar fiziska rakstura traucējumiem, personām atveseļošanās periodā. Sociālās aprūpes mājā patlaban uzturas 30 klientu un ir nodarbināti 10 darbinieki.

Plašāka informācija par sociālās aprūpes mājā pieejamajiem pakalpojumiem iespējams saņemt, zvanot uz tālruņa numuru 67148414.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi