×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-08-06
Aicina pieteikties bezmaksas smēķēšanas atmešanas nodarbībām

No 29.augusta līdz 10.oktobrim Siguldas novada pašvaldības Dienas centrā Rīgas ielā 1, notiks bezmaksas smēķēšanas atmešanas nodarbības.

Uz nodarbībām aicināti Siguldas un apkaimes pilngadīgie iedzīvotāji. Pirmā informatīvā smēķēšanas atmešanas atbalsta grupas nodarbība notiks 29.augustā no plkst.18.00 līdz 19.30. Tās laikā būs iespēja iepazīties ar grupas vadītāju, psihologu Krišjāni Zarembu, kā arī uzzināt vairāk par turpmākām nodarbībām. Pārējās sešas atbalsta grupas nodarbības plānotas reizi nedēļā, trešdienās, sākot no 5.septembra, no plkst.18.00 līdz 19.30.

Bezmaksas nodarbībām var pieteikties tīmekļa vietnē www.nesmekesu.lv vai sūtot pieteikumus uz e-pasta adresi atbalsts.atmesanai@gmail.com, norādot vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru. Plašāka informācija pieejama, zvanot uz tālruņa numuru 26180109.

Atbalsta grupa notiek Veselības ministrijas projekta „Kompleksi veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi” ietvaros. Līdz 2019.gada martam visā Latvijā notiks 50 smēķēšanas atmešanas atbalsta grupu nodarbības. Pilotprojekts smēķēšanas atmešanai norisinās Veselības ministrijas ESF projekta „Kompleksi veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi” (identifikācijas Nr.9.2.4.1/16/I/001) ietvaros. Pilotprojektu realizē personu apvienība „Atkarības speciālistu apvienība”.

Informāciju sagatavoja:
personu apvienības „Atkarības speciālistu apvienība”
projekta koordinatore
Inga Dreimane


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi