×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-08-10
Jūdažu ezerā nelikumīgi izvietoti zvejas tīkli; aicina ievērot zvejas prasības

Siguldas novada Pašvaldības policijas inspektori konstatējuši Jūdažu ezerā nelikumīgi izvietotus zvejas tīklus, atgādinot, ka zvejošana ar tīkliem Jūdažu ezerā ir aizliegta.

Jūdažu ezera lietošanas kārtība noteikta Siguldas novada pašvaldības domes saistošajos noteikumos „Jūdažu ezera aizsardzības un uzturēšanas noteikumi”, kuri paredz, ka visā Jūdažu teritorijā ir atļauta makšķerēšana no krasta, savukārt makšķerēšana no laivas ir atļauta, sākot ar 1.maiju. Makšķerniekiem var tikt sniegti noteikti servisa pakalpojumu, kas var ietvert makšķerēšanas vietu aprīkošanu un sakopšanu, laivu bāzu un atpūtas vietu izmantošanu, laivu un makšķerēšanas rīku īri, kā arī konsultācijas par makšķerēšanas vietām.

Saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 80.panta otrajā daļā noteikto, par zvejas noteikumu pārkāpšanu fiziskām personām var uzlikt līdz 350 eiro lielu naudas sodu, savukārt juridiskajām personām – līdz 700 eiro. Noteikumi paredz, ka gan fiziskām, gan juridiskām personām konfiscē pārkāpuma izdarīšanas rīkus un pārkāpuma priekšmetus, tai skaitā peldošos līdzekļus ar aprīkojumu, vai bez konfiskācijas, un atņem zvejas tiesības uz laiku līdz vienam gadam vai bez tiesību atņemšanas. Ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu var iepazīties šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi