×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-08-24
Siguldas pilsētas vidusskolā notiks 10.klašu skolēnu un vecāku sanāksme

Trešdien, 29.augustā, plkst.18.00 Siguldas pilsētas vidusskolas zālē notiks 10.klašu skolēnu un vecāku informatīva sanāksme.

Sanāksmes laikā skolas pārstāvji un programmu vadītāji izklāstīs nākamā mācību gada programmu piedāvājumu 10.klasēm par Robotu tehnoloģiju klasi, Radošo industriju klasi, Līderības, vadības un pārvaldības klasi. Skolēni un vecāki tiks iepazīstināti arī ar skolas iekšējās kārtības noteikumiem un prasībām.

Ar jauno mācību gadu Siguldas pilsētas vidusskolā tiks īstenots programmas virziens „Līderības, vadības un pārvaldības klase”, kuras mērķis ir skolēniem attīstīt līderības prasmes un kompetences, kas nepieciešamas uzņēmējdarbībā un cilvēku pārvaldībā. Skolēniem papildus vidējās izglītības iegūšanai nepieciešamajiem priekšmetiem būs iespēja apgūt līderības prasmes, biznesa angļu valodu, politiku, psiholoģiju. Tāpat skolēniem būs iespēja doties uz uzņēmumiem, iepazīt praktiski cilvēku pārvaldības un uzņēmumu vadības aspektus, kā arī izstrādāt mācību uzņēmumus.

Robotu tehnoloģiju klasē ir iespēja apgūt elektroniku, telpisko modelēšanu un programmēšanu, strādājot pie dažādiem praktiskiem projektiem, veidojot inženiertehniskas inovācijas un mobilās aplikācijas. Savukārt radošo industriju klasē iespēja apgūt dizaina domāšanas elementus un deviņu mēnešu garumā speciālistu vadībā izstrādāt noslēguma dizaina projektu (jaunajā mācību gadā skolēnu uzdevums būs izstrādāt interjera dizainu biedrības „Cerību spārni” telpām).

Skolas vadība atgādina, ka skolēnu uzņemšana iepriekš minētajās klasēs turpinās līdz 31.augustam. Papildu informāciju iespējams saņemt, zvanot uz tālruņa numuru 67972419 vai rakstot uz e-pasta adresi spv@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi