×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-09-04
Siguldas novada skolās norisināsies nodarbības par reproduktīvo veselību

Siguldas novada skolās no septembra līdz decembrim norisināsies nodarbības par dažādiem ar reproduktīvo veselību saistītiem jautājumiem. Nodarbības par atšķirīgām un katrai vecuma grupai piemērotām tēmām paredzētas 5.–9. un 10.–12.klašu skolēniem.

Skolu programmas paredz minimālu zināšanu apjomu par cilvēka ķermeni, reproduktīvo veselību, attiecībām un citiem pusaudžiem aktuāliem jautājumiem, tādējādi ierobežojot iespēju jauniešiem saņemt drošas un faktos balstītas zināšanas par dažādām ar reproduktīvo veselību saistītām tēmām. Lai nodarbības būtu saistošas un interesantas ikvienam tās dalībniekam, tajās tiks pielietotas neformālās izglītības metodes, kuru mērķis ir iesaistīt nodarbībā pašus tās dalībniekus. Tāpat nodarbībās tiks izmantoti biedrības „Papardes zieds” sagatavotie izglītojošie materiāli.

Nodarbības norisināsies Mores pamatskolā, Allažu pamatskolā, Laurenču pamatskolā, Siguldas 1.pamatskolā, kā arī Siguldas pilsētas vidusskolā. Līdz 31.decembrim Siguldas novada skolās norisināsies 64 nodarbības. Vienas nodarbības ilgums būs divas akadēmiskās stundas jeb 90 minūtes.

Saskaņā ar iepirkuma rezultātiem pakalpojumu nodrošinās biedrība „Papardes zieds”, kas ir viena no Latvijas lielākajām nevalstiskajām organizācijām, kas kopš 1994.gada sekmīgi strādā reproduktīvās veselības un tiesību jomā visā Latvijas teritorijā.

Nodarbības norisinās ESF projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros. Projekta mērķis ir sekmēt Siguldas novada iedzīvotāju veselības veicināšanas aktivitātes un slimību profilaksi, radot iespēju iesaistīties veselību veicinošos, izglītojošos un slimību profilakses pasākumos un veicinot iedzīvotāju veselības paradumu maiņu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi