×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-09-04
Nodarbības dažādām interešu grupām Sirdsapziņas skolā

Sirdsapziņas skola ieguvusi sociālā uzņēmuma statusu, kļūstot par otro izglītības iestādi Latvijā šādā kategorijā un aicinot pieaugušos un bērnus uz pašattīstības nodarbībām, kuras notiks Siguldā, Laimas ielā 1.

Nodarbības „Dzīves sarunas pieaugušajiem”, kuru mērķis ir stiprināt ģimenes un izprast notikumus visapkārt, notiks 18. un 25.septembrī, kā arī 2., 16., 23. un 30.oktobrī no plkst.19.00 līdz 21.00 un tās vadīs Arta Skudra-Štarka. Dalības maksa: 12 eiro par nodarbību vai 60 eiro abonements par visām nodarbībām.

Praktisku nodarbību cikls „Mīlestība, laime un veselība” notiks katru piektdienas vakaru no 14.septembra no plkst.18.00 līdz 19.00. Elvitas Rudzātes vadībā būs iespēja izprast dzīves jēgu un mērķus, kā arī apzināties savu misiju un uzdevumus. Dalības maksa: 6 eiro par nodarbību vai 50 eiro abonements par desmit nodarbībām.

Sirdsapziņas skola aicina arī uz nodarbību „Attiecību harmonizēšana ar Helingera metodi”. Dvēseles dziedināšanas praksi vadīs Ilze Ulmane-Rudakova katru otro sestdienu no 15.septembra no plkst.14.30 līdz 19.00. Dalības maksa: 24 eiro par nodarbību vai 100 eiro abonements par piecām nodarbībām.

Nodarbību ciklā „Transformatīvā psiholoģiskā spēle problēmu risināšanai” ar vadītājas Ilzes Ulmanes-Rudakovas palīdzību būs iespēja veikt pašizziņu un sevis pārveidi. Nodarbības notiks no 22.septembra katru otro sestdienu no plkst.14.30 līdz 19.00. Dalības maksa: 24 eiro par nodarbību vai 100 eiro abonements par piecām nodarbībām.

Nodarbības „Zemapziņas iepazīšana caur metaforiskām asociatīvajām kārtīm” vadīs Ilze Ulmane-Rudakova, rosinot dalībniekus ieraudzīt resursus, nonākt kontaktā ar savas personības aspektiem un ieraudzīt likumsakarības, kas caurvij cilvēku dzīvi. Nodarbības notiks no 12.septembra, katru trešdienu no plkst.18.30 līdz 21.00. Dalības maksa: 15 eiro par nodarbību vai 75 eiro abonements par sešām nodarbībām.

Nodarbību „Jauno sieviņu sagatavošana ģimenes dzīvei” laikā būs iespēja apgūt veselīga un garšīga ēdiena pagatavošanu, telpu un lietu kopšanu, dabīgo higiēnas un kosmētikas līdzekļu izmantošanu, kā arī citas praktiskas iemaņas. Nodarbības vadīs Daira Kiļupe, un tās notiks no 13.septembra katru ceturtdienu no plkst.18.00 līdz 20.00. Dalības maksa: 12 eiro par nodarbību vai 50 eiro abonements par piecām nodarbībām.

Nodarbības tiek piedāvātas arī skolas vecuma bērniem un pirmsskolēniem, apmeklējot tās kopā ar vecākiem. Nodarbību cikls „Mīlestības meditācija māmiņām ar mazuļiem līdz 1,5 gadiem” aicina māmiņas apgūt meditācijas praksi, lai dienu varētu sākt ar mīlestības un miera izjūtu. Nodarbības vadīs Elvita Rudzāte, un tās sāksies 10.septembrī – katru pirmdienu, otrdienu, trešdienu un piektdienu no plkst.10.00 līdz 11.00. Dalības maksa: 6 eiro par nodarbību vai 50 eiro abonements par desmit nodarbībām.

Katru ceturtdienu, sākot no 13.septembra, no plkst.10.00 līdz 11.00 Artas Skudras-Štarkas vadībā mazuļi līdz 1,5 gadu vecumam aicināti kopā ar mammām uz nesteidzīgu rīta cēlienu, kurā bērni varēs sadraudzēties, spēlēties un vērot pasauli. Dalības maksa: 6 eiro par nodarbību vai 50 eiro abonements par desmit nodarbībām.

Nodarbības „Dejas un rotaļas mazajiem (1,5–3 gadi) aicināti apmeklēt tie, kuri vēlas kopā mācīties spēlēt rotaļas, klausīties ritmu un izzināt savu ķermeni ar kustības un skaņas palīdzību. Nodarbības vadīs Arta Skudra-Štarka, un tās sāksies no 11.septembra, katru otrdienu no plkst.17.30 līdz 18.15. Dalības maksa: 6 eiro par nodarbību vai 50 eiro abonements par desmit nodarbībām.

Nodarbības „Dejas un rotaļas mazajiem (3–6 gadi) Artas Skudras-Štarkas vadībā notiks no 12.septembra, katru trešdienu no plkst.17.30 līdz 18.15. Dalības maksa: 6 eiro par nodarbību vai 50 eiro abonements par desmit nodarbībām.

Uz visām nodarbībām līdzi nepieciešami maiņas apavi vai zeķes.

Pieteikties nodarbībām iespējams, rakstot uz e-pasta adresi info@sirdsapzinasskola.lv. Plašāka informācija pieejama Facebook tīmekļa vietnē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi