×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-09-19
Siguldā uzstāsies pasaulē zināmākā velsiešu dziesminiece Džudita Ouena
Piektdien, 21.septembrī, kultūras centrā „Siguldas devons” plkst.19.00 uzstāsies pasaulē zināmākā velsiešu dziesminiece Džudita Ouena (Judith Owen) kopā ar perkusionistu Pedro Segundo. Koncerta programmu veidos gan šogad izdotā albuma „redisCOVERed”, gan klausītāju iemīļotas dziesmas no Ouenas iepriekšējiem albumiem.
 
2018.gads neapšaubāmi ir Džuditas Ouenas gads – dziesminieces gaitām līdzi sekojuši Eiropas, ASV un Dienvidamerikas mūzikas apskatnieki un klausītāji. Par jaunā albuma „redisCOVERed” programmu, kurā apkopotas 12 populāru dziesmu versijas pašas Džuditas veidotajos aranžējumos, Lielbritānijas laikraksts „The Times UK” raksta: „Džudita Ouena atklāj dziesmu tekstos negaidītu dziļumu”.

Dziesminieces koncertprogrammā iekļautas tādas visiem zināmas popdziesmas, kā repera Dreika „Hotline Bling”, kuru Ouena pārstāsta kā nelaimīgu mīlas stāstu, un Eda Šīrana „Shape of You”, kuras vēstījumu dziesminiece aranžējusi tā, it kā to dziedātu 60.gadu meiteņu grupa.  Donnas Sammeres dziesma „Hot Stuff” aranžēta Bosanovas ritmos. Atzinību izpelnījies arī „Hot Stuff” ironiskais video, kurā Džudita dodas uz aklo randiņu.
 
Māksliniece Ouena nebaidās runāt arī par sociālām problēmām kā, piemēram, garīgo veselību. Jaunajā albumā viņa ir radījusi savu versiju grupas „Soundgarden” dziesmai „Black Hole Sun”: „Šī ir viena no izcilākajām roka dziesmām, kas jebkad ir uzrakstīta! Dziesma ir par depresiju, kuru es labi pazīstu. Man ir bijusi depresija, un mana mamma un vecmamma arī ir cietušas no depresijas. Diemžēl mamma depresiju nepārdzīvoja, un tas ir iemesls, kāpēc es nodarbojos ar mūziku. Mūzika kļuva par manu terapiju, manu dzīvi, par manu labāko draugu. Kad izdzirdēju „Black Hole Sun”, ļoti labi zināju, ko pārdzīvo Kriss Kornels. Un man no visas sirds ir ļoti žēl, ka viņš neuzvarēja šo cīņu ar depresiju,” saka Džudita Ouena. Viņa „Black Hole Sun” ir radījusi optimistisku aranžējumu, kā atgādinājumu tam, cik bieži aiz smaidīgām maskām slēpjam bailes, skumjas un izmisumu.
 
Ar Džuditu Ouenu Latvijas klausītāji iepazinās 2017.gada nogalē dziesminieces albuma „Somebody’s Child” tūres koncertos. Džudita Ouena pārvalda dažādus populārās mūzikas stilus, tāpēc viena koncerta laikā izskan pops, roks, soulmūzika un citi stili. Dziesminieces koncertā dzirkstī humors un sirsnība. 
 
Biļetes pieejamas www.bilesuparadize.lv, visās „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, kā arī kultūras centra „Siguldas devons” biļešu kasē.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi