×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-02
Noslēdzies projekts maģistrālo siltumtīklu atjaunošanā

Šā gada aprīlī SIA „Wesemann–Sigulda” noslēdza līgumu ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru par projekta „Siguldas pilsētas CSS maģistrālo siltumtīklu rekonstrukcija 3.kvartālā – noslēguma kārta, Siguldā, Siguldas novadā” īstenošanu, izmantojot Eiropas Savienības (ES) Kohēzijas fonda līdzfinansējumu. Projekts bija noslēdzošais posms plānoto darbu izpildē saskaņā ar Siguldas novada siltumapgādes attīstības plānu, kurš tika apstiprināts 2004.gadā.

„SIA „Wesemann–Sigulda”, piesaistot gan ES Kohēzijas fonda, gan ieguldot uzņēmuma līdzekļus, pēdējo desmit gadu laikā ir veicis būtiskas investīcijas Siguldas siltumapgādes sistēmā, nomainot vairāk nekā 30 gadus vecās siltumtrases. Patlaban ir nomainīti visi centralizētās siltumapgādes pārvades un sadales cauruļvadi. Turpmāk SIA „Wesemann–Sigulda” varēs veikt drošu siltumenerģijas padevi visa gada laikā bez pārtraukumiem, avāriju vai plānoto darbu pārtraukumiem, kas paaugstinās pakalpojuma kvalitāti siltumenerģijas patērētājiem, Siguldas iedzīvotājiem,” stāsta siltumapgādes uzņēmuma valdes locekle Oksana Careva.

Projekta „Siguldas pilsētas CSS maģistrālo siltumtīklu rekonstrukcija 3.kvartālā – noslēguma kārta, Siguldā, Siguldas novadā” laikā tika atjaunoti maģistrālie siltumtīkli ar atzariem Krišjāņa Barona ielā divos atsevišķos posmos ar kopējo trases garumu 805,15 metri, kas samazinās siltumenerģijas zudumus pārvades un sadales sistēmās virzienā no centrālās katlu mājas uz pilsētu.

Projekts tika īstenots no 21.maija līdz 31.augustam, un būvdarbus par 346 978,27 eiro (bez PVN) veica SIA „Halle B”.

Projektu „Siguldas pilsētas CSS maģistrālo siltumtīklu rekonstrukcija 3.kvartālā – noslēguma kārta, Siguldā, Siguldas novadā” (Nr.4.3.1.0/17/A/034) līdzfinansē Eiropas Savienība, Kohēzijas fonda līdzfinansējums – 138 791,31 eiro, kas iegūts, pamatojoties uz Ministru kabineta 2017.gada 7.marta noteikumiem Nr.135 „Darbības programmas „Izaugsme un nodarbinātība” 4.3.1. specifiskā atbalsta mērķa „Veicināt energoefektivitāti un vietējo AER izmantošanu centralizētajā siltumapgādē” pirmās projektu iesniegumu atlases kārtas īstenošanas noteikumi”. Finansējuma saņēmējs ir SIA „Wesemann–Sigulda”, projekta administratīvās, finanšu un tehniskās vadības uzraudzību nodrošina Centrālā finanšu un līgumu aģentūra.

Jau ziņots: pamatojoties uz 2004.gada 13.novembra Koncesijas līgumu ar Siguldas novada pašvaldību, SIA „Wesemann–Sigulda” veic siltumapgādi Siguldas novadā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi