×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-03
Sigulda iegūst Latvijā mīlētākās pilsētas titulu

Trešdien, 3.oktobrī, žurnāls Kapitāls” publicēja Latvijas mīlētāko pilsētu zīmola topu, kurā Sigulda jau vairākus gadus pēc kārtas ieņēma līdera pozīcijas, taču šogad izcīnījusi 1.vietu, apsteidzot topa ilggadīgo līderi – Ventspili, aiz kuras ierindojusies Jūrmala, Rīga un Liepāja.

„Neskatoties uz to, ka Siguldā dzīvo nepilns 1% no Latvijas iedzīvotājiem, mums ir izdevies sasniegt tādu aizrautību, kas vairāk nekā 40 reizes pārsniedz mūsu skaitu un pelnīti ļauj Siguldai iekarot Latvijā mīlētākās pilsētas titulu. Lai Siguldas un Latvijas vārds arī turpmāk izskanētu pasaulē, jau nākamajā nedēļā ar nepacietību gaidām Starptautiskās Olimpiskās komitejas lēmumu par tām kandidātpilsētām, kuras pretendēs uz 2026.gada Ziemas olimpisko spēļu rīkošanu,” ar lepnumu stāsta Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

„Pieaugot pašvaldību konkurencei, būtiska nozīme vietas attīstībā ir tās zīmolam. Siguldas gadījumā iegūtais novērtējums ir mērķtiecīgas komunikācijas un mārketinga rezultāts, kas ļauj apsteigt ilggadīgos sāncenšus – Latvijas lielās pilsētas – un uzliek milzīgu atbildību noturēt šo novērtējuma līmeni un kvalitāti arī turpmāk,” stāsta pašvaldības aģentūras „Siguldas Attīstības aģentūra” direktore Laura Skrodele.

Mīlētāko zīmolu tops tiek veidots jau kopš 2004.gada, to organizē „DDB Consulting”, „Rait Custom Research Baltic” un žurnāls „Kapitāls”. Mīlētāko zīmolu tops ir svarīgs atskaites punkts patērētāju attieksmes, dzīvesstila un ieradumu atainojumā Latvijas mērogā. Arī līdz šim Sigulda zīmolu topā novērtēta atzinīgi, pagājušā gadā Sigulda mīlētāko pilsētu topā ierindojās otrajā vietā, bet 2016.gadā – trešajā vietā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi