×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-12
Siguldā turpinās ielu un ceļu remontdarbi; skolēnu brīvlaikā tiks slēgta satiksme Kalna ielas posmā

Iestājoties rudenim, lielākie ielu un ceļu remontdarbi jau noslēgušies, tomēr labvēlīgos laikapstākļos Siguldā un Siguldas pagastā vēl notiek ielu un ceļu pārbūve, tiek paplašināti sadzīves kanalizācijas tīkli, kā arī veikta ikdienas ceļu uzturēšana, planējot ielas un ceļus ar grantēto segumu.

Lai netraucētu skolēnu pārvietošanos starp Kaķīškalnu un pilsētas skolām, skolēnu rudens brīvlaikā no 21. līdz 28.oktobrim SIA „Saltavots” veiks kanalizācijas tīklu izbūves darbus Kalna ielas posmā no Šveices līdz Noliktavu ielai, slēdzot ielas posmu, kuru SIA „Saltavots” aicina apbraukt pa autoceļu A2. Satiksmes organizācijas plāns pieejams šeit.

Siguldā turpinās arī Miera ielas pārbūve, kuras laikā tiks atjaunots asfalta segums, izbūvēts ielas apgaismojums, gājēju ietve un automašīnu novietošanas kabatas, kā arī sakārtotas inženiertehniskās komunikācijas, tostarp lietusūdens kanalizācijas novades sistēma. Būvuzņēmējs SIA „GP Holdings” ieklājis jau pirmo asfaltseguma kārtu, notiek arī teritorijas labiekārtošana un stāvlaukuma izveide pie Siguldas pilsētas kapsētas. Daļēji satiksme ir jau atjaunota, bet satiksmes ierobežojumi saglabāsies līdz būvdarbu noslēgumam.

Būvdarbi turpinās arī posmā no valsts reģionālā autoceļa Inciems– Sigulda–Ķegums (P8) līdz Pelītēm Siguldas pagastā – šim ceļam šogad tiks izbūvētas inženiertehniskās komunikācijas un ceļa klātne, lai nākamā gada pavasarī veiktu dubultās virsmas apstrādi, tādējādi iegūstot asfaltam līdzīgu segumu. Aicinām novadniekus ievērot ceļu satiksmes organizēšanas norādes un izmantot apvedceļu laikā, kamēr ceļa posms slēgts.

Pašvaldība šovasar jau veikusi seguma virskārtas atjaunošanas darbus Stacijas ielas posmā no Raunas ielas līdz Siguldas tirgum, Leona Paegles ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Svētku laukumam un Cēsu ielā no Svētku laukuma līdz Lāčplēša ielas krustojumam. Pēc kanalizācijas tīklu izbūves ir sakārtots arī Krišjāņa Barona ielas posms no apļveida krustojuma pie Līvkalna, Pils un Cēsu ielas līdz Skolas ielai. Noslēgusies arī Birztalu ielas Allažos, Pulkveža Brieža ielas posma no autoceļa A2 līdz apļveida krustojumam pie Siguldas 1.pamatskolas, kā arī Lāčplēša ielas posma no Jāņa Čakstes ielas līdz Cēsu ielai seguma atjaunošana. Daudzviet pilsētā atjaunots ielu horizontālais apzīmējums.

Pašvaldība veikusi arī grantēto ceļu sakārtošanu, veicot grants seguma atjaunošanu un apauguma noņemšanu vairākiem ceļiem Allažu pagastā: Pullēni–Strazdiņi, Vecumnieki–Bisenieki, Vecumnieki–Pullēni, Baznīca–Kapliča, Pansionāts–Alkšņi, Kalni–Pādes, kā arī Darbnīca–Stīpnieki–Bulduri un Šķiliņi–Ozolkalns.

SIA „Saltavots” informē, ka sadzīves kanalizācijas tīklu paplašināšanas darbi turpinās Strēlnieku ielas posmā no Pulkveža Brieža ielas līdz Laimas ielai, kur notiek teritorijas labiekārtošanas darbi būvdarbu zonā. Plānots, ka šajās brīvdienās tas netraucēs satiksmes plūsmu minētajā ielā. Nelieli satiksmes ierobežojumi ir Strēlnieku ielas posmā no Nītaures ielas līdz Alauksta ielai, kur notiek sadzīves kanalizācijas pievadu izbūve.

Rakšanas darbi turpinās arī Eduarda Veidenbauma ielā, kā arī Kaijas ielā, kur notiek kanalizācijas tīklu un lietus ūdens kanalizācijas tīklu izbūve. Šajā ielā ir slēgta satiksme un plānots, ka būvdarbi noslēgsies novembrī. Būvdarbus veic SIA „Monum”.

Jau ziņots, ka SIA „Saltavots” sadzīves kanalizācijas tīklu paplašināšanu šajā gadā veicis Pulkveža Brieža ielas posmā no Pulkveža Brieža ielas 13 līdz Saules ielai, Strēlnieku ielas posmā no Laimas līdz Pulkveža Brieža ielai 4, Nītaures, Ata Kronvalda un Allažu ielas posmā, Krišjāņa Barona ielas posmā no Eduarda Veidenbauma līdz Skolas ielai, Leona Paegles ielā, kā arī Doņu, Meldru, Kalmju un Mālkalnu ielā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi