×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-22
Veikti infrastruktūras uzlabojumi Allažu kapsētā

Šovasar Allažu pagasta kapsētā ir veikti būtiski infrastruktūras uzlabojumi, labiekārtojot autostāvlaukumu, kapsētas pievedceļu un veidojot kosmētisko remontu kapličā. Kopumā kapsētas labiekārtošanas darbos ieguldīti turpat seši tūkstoši eiro.

Kapsētā veikta pievedceļa pārbūve, noņemot veco augsnes apaugumu un izveidojot jaunu ceļa segumu, savukārt autostāvlaukums labiekārtots, izmantojot rupjas frakcijas šķembu klājumu, uzlabojot arī lietus ūdens noteci. Šobrīd turpinās remontdarbi kapsētas kapličā un tiek sakārtota ēkas elektroinstalācija.

Vasarā Allažu pagasta kapsētā veikti arī apjomīgi organisko atkritumu utilizācijas darbi – likvidēti ap 60 kubikmetri atkritumu, kas kapsētas teritorijā bija uzkrāti 30 gadu garumā.

Atgādinām, ka 2016.gadā tika uzsākta Siguldas novada kapsētu digitalizācija, ievadot Siguldas pilsētas kapsētā, Allažu pagasta kapsētā un Mores pagasta kapsētā apbedīto iedzīvotāju datus un kapavietu atrašanās vietu kapsētu informācijas digitalizācijas un datu pārvaldības sistēmā www.cemety.lv. Patlaban notiek ievadīto datu pārbaude, atjaunošana, precizēšana un papildināšana – gadījumos, ja nepieciešams precizēt sistēmā ievadītos datus, aicinām sazināties ar novada kapsētu pārzini Edīti Švalkovsku, rakstot uz e-pasta adresi edite.svalkovska@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi