×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-24
Nodarbinātības valsts aģentūra aicina darba meklētājus uz Karjeras dienām

Nodarbinātības valsts aģentūra no 29.oktobra līdz 2.novembrim rīko akciju „Karjeras dienas darba meklētājiem”, lai ne tikai Nodarbinātības valsts aģentūrā reģistrētajiem bezdarbniekiem, bet arī citiem interesentiem, kuri meklē darbu vai domā par darba maiņu, piedāvātu padziļinātu atbalstu darba meklēšanā un karjeras veidošanā.

Akcijas laikā visās 28 Nodarbinātības valsts aģentūras filiālēs norisināsies vairākas aktivitātes darba meklētāju atbalstam. Piedaloties darba interviju simulācijās, darba meklētāji kopā ar Nodarbinātības valsts aģentūras karjeras konsultantiem individuālajās vai grupu nodarbībās varēs izspēlēt dažādas ar darba pārrunām saistītās situācijas un lomas, lai praktiski sagatavotos intervijām ar darba devējiem.

Notiks tikšanās ar Nodarbinātības valsts aģentūras darbiniekiem, darba devējiem un tautsaimniecības nozaru pārstāvjiem, kuri informēs par brīvajām darba vietām un aktualitātēm reģiona darba tirgū. Apmeklējot pasākumu „Izveido savu darbavietu pats!”, cilvēki, kuri domā par sava biznesa plāna izstrādi, iegūs informāciju par uzņēmējdarbības uzsākšanas iespējām un Nodarbinātības valsts aģentūras atbalstu komercdarbības vai pašnodarbinātības uzsākšanai.

Darba meklētājiem, kuri vēlas piedalīties akcijā, Nodarbinātības valsts aģentūras tīmekļa vietnē www.nva.gov.lv jāizvēlas tuvākās Nodarbinātības valsts aģentūras filiāles sadaļa, jāatrod akcijas „Karjeras dienas darba meklētājiem” pasākumu tabula un, izvēloties interesējošās aktivitātes, jāpiesakās tām. Dodoties uz akcijas pasākumiem, līdzi ieteicams ņemt CV un motivācijas vēstuli.

Dalība Karjeras dienu aktivitātēs – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi