×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-29
Aizvadīta reģionālā metodiskā konference Siguldas pilsētas vidusskolā

24.oktobrī Siguldas pilsētas vidusskolā norisinājās reģionālā metodiskā konference „Inovācijas mācību procesā 21.gadsimta prasmju attīstīšanai”, kurā piedalījās teju 200 reģiona skolotāji. Konferences laikā notika plenārsēdes lekcijas, kā arī dažādas meistarklases skolotājiem.

Konference tika atklāta, uzstājoties Siguldas pilsētas vidusskolas skolotāju korim, kam sekoja divas plenārsēdes lekcijas. Kārlis Strautiņš (Liepājas Raiņa 6.vidusskolas direktors) un Aivars Dresmanis (ideālists, treneris, neirolingvistiskās programmēšanas praktiķis, lektors biedrībā „Mūžizglītības un kultūras institūts „Vitae””) iepazīstināja skolotājus par inovāciju lomu mūsdienu izglītībā un aktuālajām nākotnes cilvēka prasmēm. Kārlis Strautiņš akcentēja nepieciešamību skolēnam dot praktiskas, mūsdienās aktuālas prasmes un rosināja to sasniegt, izmantojot tehnoloģiju piedāvātos risinājumus. Savukārt Aivars Dreimanis stāstīja par metakognitīvo domāšanu jeb atziņas, kā domāt par domāšanu.

Turpinājumā skolotājiem tika piedāvātas 16 dažādas meistarklases, kā arī iespēja elektroniski sniegt atsauksmes par lekcijām un meistarklasēm. Noslēgumā skolotājiem bija iespēja pārrunāt dienas laikā piedzīvoto un uzzināto un dalīties ar iespaidiem.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas bioloģijas skolotāja
Linda Dambeniece-Migliniece


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi