×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-11-17
Latvijas Kausā kamaniņu sportā uzvar Aparjodi un brāļi Šici

17.novembrī bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda” norisinājās „Latvijas Kauss” kamaniņu sportā. Sieviešu un vīriešu konkurencē uzvaru izcīnīja māsa un brālis – Kendija un Kristers Aparjodi, bet divvietīgo ekipāžu braucienos labākos rezultātus uzrādīja Andris un Juris Šici.

Kendijai Aparjodei pārliecinošs sniegums abos braucienos (1:24.965), esot nedaudz lēnākai startā, tomēr finišā uzrādot labāko laiku. 2.vieta Elīzai Caucei (1:25.134), kura bija labākā startā abos braucienos, taču pašā trases beigu daļā piekāpās Kendijai Aparjodei. 3.vieta Ullai Zirnei (1:25.761), kura startā uzrādīja lēnāko laiku, taču trasē spēja atgūt zaudēto.

Vīriešiem uzvaru divu braucienu summā izcīnīja Kristers Aparjods (1:37.643), 2.vieta Rikam Kristenam Rozītim (1:37.780), bet 3.vieta Ināram Kivleniekam (1:38.003).

Divvietīgo ekipāžu braucienos nepārspēti palika brāļi Andris un Juris Šici (1:24.730), 2.vieta Oskaram Gudramovičam/Pēterim Kalniņam (1:25.046), bet 3.vieta Kristenam Putinam/Imantam Marcinkēvičam (1:25.181).

Junioru meiteņu sacensībā izcīnīta uzvara Elīnai Ievai Vītolai, sudraba godalga Andai Upītei, bet bronza „Prezidenta kausa 2018” uzvarētājai Sigitai Bērziņai.

Jauniešu „A” konkurencē labākais abos braucienos un kopvērtējumā bija Gints Bērziņš, 2.vietu ieguva Lūkass Krasts, bet 3.vietā ierindojās Eduards Ševics-Mikeļševics. Jaunietēm „A” konkurencē uzvaru izcīnīja Marta Zukule, sudrabs Zanei Kalumai, bet bronzas godalga Justīnei Maskalei. Jauniešu „A” divvietīgo ekipāžu konkurencē 1.vietā Kaspars Rinks/Andris Ardis Liepiņš, 2.vietā Roberts Martišs/Artūrs Jelagins, bet 3.vietā Valts Pavlovs/Oskars Bondarenko. Meiteņu divvietīgo ekipāžu konkurencē izcīnīta uzvara Viktorijai Ziediņai/Selīnai Elizabetei Zvilnai, kurām puišu konkurencē otrais labākais laiks divu braucienu summā.

Jauniešu „B” konkurencē uzvara Gustavam Krastam, sudrabs Vitālijam Jegorovam un bronzas godalga Arkādijam Skleinovam, bet meiteņu „B” konkurencē 1.vietā Selīna Elizabete Zvilna, 2.vietā Marta Robežniece, 3.vietā – Paula Boķe. Labāko rezultātu jauniešiem „C” konkurencē uzrādīja Rūdis Kūkojs.

Pieaugušo izlase jau svētdien, 18.novembrī, dosies uz Austriju, kur pēc nedēļas startēs 2018./2019.gada sezonas pirmajā Viessmann Pasaules kausa posmā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi