×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-12-07
Siguldas novads saņēmis novērtējumu par straujāko izaugsmi darbā ar jaunatni

7.decembrī paziņoti konkursa „Labākais darbā ar jaunatni 2018" uzvarētāji – nominācijā „Straujākais lēciens darba ar jaunatni attīstībai pašvaldībā” godalgu saņēma Siguldas novada pašvaldība.

Siguldas novads augsto novērtējumu saņēma gan par pērn uzsākto projektu „Domā domas domē”, ko organizēja Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis”, sniedzot iespēju jauniešiem sagatavot pašvaldībai priekšlikumus un lemt par jauniešiem svarīgiem jautājumiem Siguldas novadā, gan par regulāri īstenotajām aktivitātēm – apmācībām, diskusijām ar dažādu ekspertiem, meistarklasēm, labdarības projektiem un mērķtiecīgiem pieredzes braucieniem Latvijā un ārvalstīs.

„Šis augstais novērtējums apliecina, ka Siguldas novada pašvaldības uzsāktais virziens jaunatnes politikas jomā ir pareizs. Jau decembrī tiks apstiprināta Siguldas novada jaunatnes politikas programma 2019.–2021.gadam, kas paredz pašvaldības rīcības turamākajiem gadiem, lai novada jauniešiem būtu iespēja pilnvērtīgi izmantot neformālās izglītības sniegtās iespējas, lai augtu kopā ar novadu, būtu konkurētspējīgi un ar plašu redzējumu savam novadam“, stāsta jauniešu iniciatīvu centra vadītāja Katrīna Leitāne norādot, ka liela nozīme saņemtajam novērtējumam Latvijas mērogā ir aktīvajiem un zinātkārajiem novada jauniešiem.

Konkursu „Labākais darbā ar jaunatni 2018” organizē Izglītības un zinātnes ministrija, lai 9 nominācijās novērtētu pašvaldības, darbā ar jaunatni iesaistītajām personas, kā arī jaunatnes organizācijas un biedrības, kas veic darbu ar jaunatni, par ieguldījumu jauniešu dzīves kvalitātes uzlabošanā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi