×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-04
Šonedēļ Siguldas novadā: bezmaksas sporta nodarbības, TV3 Jaungada šovs un izstādes

Šajā nedēļas nogalē novadnieki aicināti piedalīties bezmaksas sporta nodarbībās Siguldas Sporta centrā, Allažu Sporta centrā, Jūdažu Sabiedriskajā centrā, Mores pagasta Tautas namā, kā arī bezmaksas distanču slēpošanas nodarbībās Fischer Slēpošanas centrā.  Slēpotājiem būs atvērtas Siguldas un apkārtnes slēpošanas trases, savukārt kultūras cienītājiem „Siguldas devonā” būs iespēja baudīt TV3 Jaungada šovu „Prieks kopā būt”.

 

 

 

Sestdien, 5.janvārī

  • Plkst.8.30 bezmaksas vingrošanas nodarbība „Vesela mugura” Allažu Sporta centrā.
  • Plkst.9.00 bezmaksas NTC nodarbība Siguldas Sporta centrā.
  • Plkst.10.00 bezmaksas vingrošanas nodarbība „Vesela mugura” Jūdažu Sabiedriskajā centrā.
  • Plkst.10.30 bezmaksas distanču slēpošanas nodarbības bērniem un jauniešiem* Fischer Slēpošanas centrā. Nodarbībai jāpiesakās, zvanot uz tālruņa numuru 29118847 vai rakstot e-pastu uz fsc@siguldassports.lv. Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņiem nodarbībās pieejams bezmaksas inventārs.
  • Plkst.11.30 bezmaksas vingrošanas nodarbība „Vesela mugura” Mores pagasta Tautas namā.
  • Plkst.12.30 bezmaksas distanču slēpošanas nodarbība pieaugušajiem* Fischer Slēpošanas centrā. Nodarbībai jāpiesakās, zvanot uz tālruņa numuru 29118847 vai rakstot e-pastu uz fsc@siguldassports.lv. Ir iespēja iznomāt inventāru.

Svētdien, 6.janvārī

  • Plkst.18.00 TV3 Jaungada šovs „Prieks kopā būt” kultūras centrā „Siguldas devons”.
    Koncertu vadīs mūziķis Lauris Reiniks un šarmantajā Iveta Feldmane, ar grandiozu uzstāšanos skatītājus priecēs iemīļoto televīzijas šovu „Dziedi ar zvaigzni”, „Dejo ar zvaigzni”, „Koru kari”, „Izklausies redzēts” un „X Faktors” spožākie dalībnieki. Jaungada šovā piedalīsies arī vērienīgā televīzijas šova „X Faktors” spilgtākie otrās sezonas dalībnieki, savukārt šovu „Izklausies redzēts” pārstāvēs aktieris Rihards Lepers, aktrise un dziedātāja Ieva Pļavniece, kā arī Olga Rajecka, Rūta Dūduma un citi.
    Biļetes cena – no 12 līdz 25 eiro,Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 10% atlaide. Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties šeit, visās „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un kultūras centra „Siguldas devons” biļešu kasē. Papildu informācija aplūkojama šeit.

 

Izstādes

  • Lietišķās mākslas studijas „Sigulda” audēju darbu izstāde nodarbību centrā „Namiņš”
  • Ināras Liepas ceļojošā Leļļu Mākslas muzeja izstāde „Kofermājiņu ceļojums” Siguldas pils kompleksā
  • Mākslas nodaļas audzēkņu darbu izstāde „Baltā ziema” Mākslu skolā „Baltais flīģelis”
  • Mākslinieces Dinas Dubiņas izstāde kultūras centrā „Siguldas devons”
  • Literārā izstāde „Kaķis – peļu junkuriņš” Siguldas novada bibliotēkā
  • Literārā izstāde „Noslēpumainais romantiķis” jeb Amerikāņu rakstniekam Džeromam Deividam Selindžeram – 100 Siguldas novada bibliotēkā
  • Literārā izstāde „Vienmēr stāvēt cerību vārtos” – rakstniecei, dzejniecei Dzintrai Žuravskai – 80 Siguldas novada bibliotēkā
  • A.Pumpura eposam „Lāčplēsis” veltīta literārā izstāde „Mūsu senču likteņgaitas” Siguldas novada bibliotēkā
  • Tematiskā izstāde „Baltās grāmatas” Siguldas pagasta Centra bibliotēkā
  • Izstāde „Zināmās un nezināmās Ziemeļvalstis” Jūdažu Sabiedriskajā centrā
  • Literatūras izstāde „Labklājības maģija ikdienā” Jūdažu Sabiedriskajā centrā

 

*Bezmaksas distanču slēpošanas nodarbības tiks organizētas atbilstoši laikapstākļiem un trases stāvoklim.

Foto: Ainars Gaidis

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi