×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-17
Siguldas novada pašvaldība piedāvā vakances Ēnu dienai

Praktiskās biznesa izglītības organizācija Junior Achievement Latvia (JA Latvia) jau 18.gadu organizē ikgadējo karjeras izglītības programmu Ēnu diena, kas šogad norisināsies 13.februārī. Siguldas novada pašvaldība šo iniciatīvu atbalsta jau kopš 2011.gada.

Šogad piedāvātās vakances ir – Laurenču sākumskolas direktors, bērnudārza „Saulīte” sporta skolotājs, pašvaldības priekšsēdētāja vietnieks, pašvaldības policijas inspektors, Attīstības aģentūras Tūrisma un informācijas centra klientu apkalpošanas speciālists un Klientu apkalpošanas pārvaldes darbinieks. Statistikas dati liecina, ka Ēnu dienā ļoti pieprasīta ir Pašvaldības policijas inspektora amata iepazīšana. Piedāvātās četras vakances Siguldas novada Pašvaldības policijā jau ir pieteiktas, tomēr pašvaldība izskatīs iespēju vakanču skaitu palielināt, ja uz konkrētās profesijas iepazīšanu pieteiksies Siguldas novada skolēni.

Ēnu dienas mērķis ir veicināt skolēnu izglītības satura sasaisti ar reālo dzīvi, palīdzot skolēniem mērķtiecīgi plānot savu karjeru, izdarīt izvēli par savu nākotnes profesiju un atbilstoši sagatavoties darba tirgum. Darba devējiem savukārt tā ir laba iespēja veidot sava uzņēmuma atpazīstamību un piesaistīt nākamos kolēģus.

Skolēniem pieteikties piedāvātajām vakancēm līdz 7.februārim iespējams tiešsaistes karjeras izglītības biržā skolu jauniešiem portālā www.enudiena.lv.

Ēnu dienā pagājušajā gadā pieprasītākās profesijas bija programmētājs (294 pieteikumi), ārsts (274 pieteikumi), radio diktors (255 pieteikumi) un gaisa kuģa stjuarts (204 pieteikumi).


Informāciju sagatavoja:
Izglītības pārvaldes
galvenā speciāliste izglītības jautājumos
Sandra Ķirule


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi