×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-17
Aktieris Oskars Vīksne Felicitas dienā viesojas Siguldas Valsts ģimnāzijā

Trešdien, 16.janvārī, Siguldas Valsts ģimnāzijas 10.klases audzēkņi tikās ar skolas absolventu un aktieri Oskaru Vīksni. Tikšanās notika Felicitas dienas ietvaros, kuru arī šogad Siguldas novadā atzīmēja, pieminot izcilo novadnieci, teātra režisori un pedagoģi Felicitu Ertneri.

Oskars Vīksne tikšanās laikā skolēnus iepazīstināja ar Felicitas Ertneres ieguldījumu Latvijas teātra attīstībā, ieviešot teātru praksē iepriekš nebijušus paņēmienus un konsultējot tādus ievērojamus teātra režisorus kā Eduards Smiļģis. Oskars Vīksne uzsvēra, ka arī viņa aktiera karjerā liela nozīme bijusi F.Ertneres praktizētajiem aktiermākslas vingrinājumiem.

Sarunas laikā skatuves mākslinieks aicināja skolēnus nebaidīties no šķēršļiem un grūtībām, kas traucē ceļā uz izvēlēto mērķi, kā arī prast mācīties no kļūdām, piemēram minot arī pieredzi no paša mācību un studiju gadiem. Atvadoties Oskars Vīksne solīja atgriezties Siguldas Valsts ģimnāzijā ar monoizrādi.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas
10.d klases audzinātāja A. Ūdre

 

Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi