×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-12
Projektu dienas Siguldas pilsētas vidusskolā

No 6. līdz 8.februārim Siguldas pilsētas vidusskolas 2.–4.klašu skolēniem norisinājās projektu dienas „Karjera. Profesijas”.

Projektu dienu laikā skolēniem bija jāveic vairāki uzdevumi – pirmajā dienā notika orientēšanās spēle „Atrodi Siguldā!”, kur katra klase saņēma aploksni ar uzdevumu – atrast attēlos redzamos Siguldas uzņēmumus un noskaidrot, kur tie atrodas, kas tos vieno, pēc tam pārrunājot, kas ir atrastie uzņēmumi un kādas profesijas pārstāvji tajos strādā.

Otrā dienā skolēniem klasēs bija jāveido plakāti par uzņēmumiem un profesijām, kā arī jāuztaisa uzņēmumu vizītkartes. Projektu dienas noslēdzot, audzēkņi prezentēja izveidotos plakātus un vizītkartes saviem vienaudžiem, kā arī tikās ar vecākiem – dažādu profesiju pārstāvjiem, lai vēlāk klasē pārrunātu par uzzināto.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas pilsētas vidusskolas
1.-4.klašu ārpusklases darba organizatore
Ieva Gaile


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi