×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-01
Aizvadītas „Yonex Latvija U-17 International” sacensības badmintonā

Nedēļas nogalē Siguldā pirmo reizi Latvijā notika Eiropas badmintona U-17 reitinga turnīrs „Yonex Latvia U-17 International”. Vienlaicīgi norisinājās arī „Yonex 25” Siguldas atklātais starptautiskais jauniešu čempionāts U-11 – U-15 vecuma grupām. Kopumā nedēļas nogalē sacensībās Siguldā startēja vairāk nekā 220 dalībnieki no 16 valstīm. Šādu turnīru Siguldā plānots rīkot arī nākamgad.

Sieviešu vienspēļu, sieviešu dubultspēļu un jaukto dubultspēļu kategorijās pirmās trīs vietas tika sadalītas starp Krievijas spēlētājiem. Savukārt vīriešu vienspēlēs 3. vietu izcīnīja talantīgas Igaunijas spēlētājs Tauri Kilk, bet vīriešu dubultspēlēs 3. vietu dalīja Ukrainas pāris Danylo Dubynskyi/Nikita Yeromenko un Igaunijas pāris Mario Kirisma/Robin Schmalz. Atgādinām, ka Eiropas un pasaules reitinga badmintona turnīros spēlētājiem pēc zaudētas spēles turnīrs ir beidzies, tai skaitā nenotiek spēle par 3. vietu, attiecīgi bronzas medaļas saņem abi pusfinālu zaudētāji.

Vīriešu vienspēlēs uzvarēja Vladislavs Dobičkins, bet sieviešu vienspēlēs uzvarēja Vasiļisa Kuzņecova. Vīriešu dubultspēlēs uzvaru izcīnīja Daņils Dubovenko/Maksims Oglobļins, bet sieviešu dubultspēlēs – Anastasija Bojaruna/Aļena Jakovļeva. Savukārt jauktajās dubultspēlēs Ļevs Barinovs/Anastasija Bojaruna. Tādējādi Anastasija Bojaruna bija vienīgā, kura Siguldas turnīrā ieguva divas medaļas.

Siguldas turnīrā piedalījās spēlētāji no Austrijas, Baltkrievijas, Dānijas, Spānijas, Igaunijas, Itālijas, Lietuvas, Luksemburgas, Moldovas, Norvēģijas, Polijas, Krievijas, Skotijas, Zviedrijas, Ukrainas un Latvijas. Visvairāk spēlētāju Siguldas turnīrā bija no Krievijas – 28, Latvijas – 22, Ukrainas – 17, Igaunijas – 16.

No Latvijas spēlētājiem jauniešu turnīrā meiteņu U-11 vienspēlēs Madara Gaure izcīnīja 2. vietu, savukārt zēnu U-13 dubultspēlēs Regnārs Bajārs/Toms Sala izcīnīja 3. vietu.

Jauniešu turnīrā uz pjedestāla dominēja Ukrainas spēlētāji, kuri izcīnīja lielāko daļu no pirmajām vietām. Divas pirmās vietas izcīnīja Lietuvas jaunieši – zēnu U-11 vienspēlēs uzvarēja Dominik Tankevic, meiteņu U-15 dubultspēlēs uzvarēja Viltė Paulauskaitė/Monika Sukackaitė. Savukārt meiteņu U-13 vienspēlēs uzvarēja Paola Gynga no Moldovas. Jāatzīmē, ka zēnu U-15 dubultspēlēs uzvarēja latviešu izcelsmes spēlētājs Aleksandrs Jakovļevs no Norvēģijas.

Sacensības tiek organizētas ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi