×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-08
Siguldieši kļūst par vicečempioniem sacensībās badmintonā

Tērvetes novada sporta hallē 6. un 7. aprīlī notika Latvijas klubu komandu čempionāts badmintonā. Par Latvijas vicečempioniem kļuva Siguldas badmintona kluba komanda, kuras sastāvā spēlēja Liāna Lencēviča, Anna Kupča, Annija Rulle-Titava, Artūrs Akmens, Jānis Norvelis un Oskars Akmens. Komandas treneri Ainārs Gureckis un Edgars Zandovskis.

Siguldas badmintonisti pirmajā kārtā, ceturtdaļfinālā pārliecinoši ar 4:0 pieveica Cēsu komandu, pusfinālā ar 3:1 Rīgas Tehniskās universitātes sportistus, bet finālā sīvā cīņā piekāpās Rīgas Skolēnu pils un Rīgas badmintona skolas (RSP/RBS) komandai 2:3. Uzvaras punktus finālspēlē guva Artūrs Akmens un Liāna Lencēviča vienspēlēs, bet visās dubultspēles nācās piedzīvot zaudējumus.

Latvijas klubu komandu čempionātā piedalījās 24 komandas, kuru sastāvos bija pieteiks 171 spēlētājs, taču vismaz vienu spēli spēlēja 142 spēlētāji. Čempionātā piedalījās arī trīs ārvalstu spēlētāji – divi no Vācijas un viens no Indijas.

Sacensību spēļu formāts bija tāds pats kā Eiropas klubu komandu čempionātā – piecas atsevišķas un pilnvērtīgas badmintona spēles – vīriešu un sieviešu vienspēles, vīriešu un sieviešu dubultspēles, kā arī jauktās dubultspēlēs. Lai noteiktu uzvarētāju, komandas pārstāvjiem jāuzvar vismaz trijās no piecām spēlēm.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi