×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-29
Allažu pagasta kapsētā konstatēta nelikumīga brūvgružu izvešana

Siguldas novada pašvaldības Teritorijas attīstības pārvaldes speciālisti konstatējuši, ka aizvadītajā nedēļā Siguldas novada Allažu pagasta kapsētā, Allažu pagasta Stīveros, negodprātīgi iedzīvotāji sadzīves atkritumu konteineros izmetuši celtniecības materiālus, tajā skaitā būvgružus un betona flīzes.

Pašvaldības speciālisti atgādina, ka kapsētas teritorijā izvietotie sadzīves atkritumu konteineri ir paredzēti tikai kapsētas apmeklētāju izmantoto plastmasas un stikla sveču, vāžu un citu lietošanai nederīgo sadzīves priekšmetu savākšanai, lai pašvaldības kapsētas teritoriju uzturētu tīru un sakoptu. Tā kā šis nav pirmais gadījums, kad kapsētā tiek ievesti iedzīvotāju mājsaimniecību atkritumi, turpmāk, veicot reidus, Pašvaldības policija pievērsīs pastiprinātu uzmanību kapsētas teritorijai. Savukārt pašvaldības Teritorijas attīstības pārvalde izskatīs iespējas papildu pasākumiem kapsētas teritorijas stingrākai uzraudzībai. Atgādinām, ka par šādiem pārkāpumiem iedzīvotājus var saukt pie administratīvās atbildības: Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodekss fiziskām personām paredz sodu līdz 1000 eiro, juridiskām personām – līdz 2100 eiro.

Lai sakoptu savus privātīpašumus un izvestu no tiem sakopšanas laikā savāktos atkritumus, pašvaldība aicina iedzīvotājus izmantot vides apsaimniekošanas uzņēmuma Siguldas pilsētas SIA „Jumis” pakalpojumus un aktīvi iesaistīties uzņēmuma rīkotajās atkritumu savākšanas akcijās.

Iedzīvotājus, kuru rīcībā ir jebkāda informācija, kas palīdzētu atklāt negodprātīgos būvgružu izgāzējus, lūdzam vērsties Pašvaldības policijā, zvanot pa uz tālruņa numuru 26160288.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi