×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 19. marts
Šodien sveicam: Jāzeps, Juzefa
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-05-16
SIA „Saltavots” veiks ūdensapgādes tīklu skalošanu

SIA „Saltavots” informē, ka naktī no 20. uz 21. maiju un no 21. uz 22. maiju no plkst. 1.00 līdz 5.00 Siguldā tiks veikta ūdensapgādes tīklu skalošana, lai uzlabotu piegādātā ūdens kvalitāti.

Skalošanas laikā spiediena izmaiņas visvairāk skars īpašumus, kas atrodas Krišjāņa Barona un Līvkalna ielās; var būt novērojama ūdens uzduļķošanās.

Pirms skalošanas iedzīvotāji aicināti sagatavot dzeramā ūdens rezerves. Pēc skalošanas darbu veikšanas, ilgākā laika periodā, var būt novērojama paaugstināta ūdens duļķainība, gaisa klātbūtne caurulēs, pazemināts spiediens.

Skalošana tiks veikta šādās ielās: Mēness, Šveices, Ausekļa, Vidus, Krišjāņa Valdemāra, Pils, Lakstīgalas, Ziedu, Lāčplēša, Jāņa Čakstes, Leona Paegles, Raiņa, Cēsu, Jāņa Poruka, Baznīcas, Oskara Kalpaka, Parka, Līvkalna, Krišjāņa Barona, Eduarda Veidenbauma, Ceriņu, Dārza, Pērsieša, Maijas, Rotas, Jēkaba Dubura, Satezeles, Dzērveņu, Jāņogu, Ogu, Pīpeņu, Pureņu, Nurmižu, Televīzijas, Doņu, Meldru, Kalmju, Mālkalnu, Pēteralas, Pūču, Rūsiņa, Kraukļalas, Miera, Skolas, Vizbuļu, Cīruļu, Cielavu, Atbrīvotāju, Kārklu, Kuršu, Bezdelīgu, Zaru, Atpūtas, Slēpotāju un Paparžu ielā.

Jautājumu gadījumā iedzīvotāji aicināti sazināties ar SIA „Saltavots” Klientu daļu, zvanot uz tālruņa numuru 67973733 vai 29181233. SIA „Saltavots” atvainojas par sagādātajām neērtībām!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Ilvija Pūce
- 2019-05-16 14:39

Ļoti ceru, ka skalošana tiks veikta profesionāli un tiks novērsta iespēja, ka izveidojas hidrauliskais trieciens. Šādu vai līdzīgu remontdarbu rezultātā man pirms dažiem gadiem applūda māja (kamēr biju komandējumā), un, kā jau bieži gadās, it neviens nebija atbildīgs.

Atbilde: Ilvija Pūce
Administrācija
- 2019-05-16 15:10

Labdien!
Paldies par informāciju. Nodosim Jūsu ziņu SIA „Saltavots”.

Pasākumi