×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-03
8. jūnijā Dienas centrā notiks rokdarbu dienas pasākums

Sestdien, 8. jūnijā, plkst. 11.00 Dienas centrā Rīgas ielā 1 notiks Dienas centra dāmu kluba „Madaras” organizētā rokdarbu diena, kurā būs iespēja piedalīties praktiskās meistarklasēs, kā arī vērot deju grupas „Step by Step” un bērnu ansambļa „Zibsnis” dalībnieku koncertu.

Rokdarbu dienas pasākuma laikā paredzēts dalīties zināšanās ar rokdarbu idejām – notiks lekcija, praktiska nodarbība par iepirkumu tīkliņu siešanu, tāpat būs iespēja izveidot tunēziskā tamborējumā tamborētas puķes un rokassprādzes, apgūt iemaiņas dekupāžā uz auduma, kā arī uzadīt četru veidu ekoloģiskas katlu lupatiņas.

Pasākuma ideja radusies pirms 12 gadiem, un tas notiek tradicionāli Vispasaules adītāju dienā – jūnija otrajā sestdienā. Pasākuma nolūks ir dalīties pieredzē, rādīt, mācīt un apgūt jaunas prasmes rokdarbos: adīšanā, tamborēšanā, rotaslietu izgatavošanā un citos rokdarbu veidos.

Ieeja – bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Dienas centra vadītāja
Ilona Eļēna


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi