×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-06-17
Veikta atkārtota grantēto ielu un ceļu apstrāde ar putekļu absorbentu

Siguldas novada pašvaldības Teritorijas attīstības pārvalde informē, ka novadā atkārtoti veikta grantēto ielu, kā arī lauku ceļu gar dzīvojamām mājām apstrāde ar putekļu absorbentu.  

Jau ziņots, ka šosezon pirmā grants brauktuvju apstrāde ar pretputekļu materiālu tika veikta pavasarī, iestājoties sausiem laikapstākļiem, pirms veģetācijas perioda sākšanās. Maija beigās pretputekļu apstrāde ielām un ceļiem ar vislielāko satiksmes intensitāti tika veikta otrreiz, bet jūnijā atkārtoti ar putekļu absorbentu apstrādātas visas pilsētas grantētās ielas, kā arī novada grants ceļi vietās, kas atrodas tuvu dzīvojamām mājām vai šķērso pagalmus.  

Lēmums par ceļu apstrādi ar pretputekļu līdzekli tiek pieņemts, izvērtējot gan ielu un ceļu uzturēšanai paredzēto finanšu līdzekļu apjomu, gan arī laikapstākļus. Visu novada grants ielu un apdzīvoto vietu ceļu vienreizēja apstrāde izmaksā vairāk nekā 30 tūkstošus eiro, un prioritāri tiek apstrādātas maģistrālās ielas, tās ielas un ceļi, kur kursē sabiedriskais transports, kā arī apbraucamie ceļi ielu remontdarbu laikā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi