×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-07-26
Siguldā pievērš pastiprinātu uzmanību satiksmei uz ceļa

Siguldas novada Pašvaldības policija sadarbībā ar Ceļu policiju organizē satiksmes uzraudzības reidus. Pārbaužu laikā policijas darbinieki autovadītājiem, velobraucējiem un gājējiem atgādina par drošu pārvietošanos pilsētā un ceļu satiksmes noteikumu ievērošanu.

Veikt biežākus policijas reidus, kuru laikā pastiprināta uzmanība tiek pievērsta drošībai, piedaloties ceļu satiksmē, rosina Pašvaldības policijas darbinieki, kā arī Siguldas novada iedzīvotāji. „Siguldas novada Pašvaldības policijas darbinieku ikdiena ir ļoti dažāda – sabiedriskās kārtības uzraudzīšana, iesaistīšanās konfliktsituācijās un palīdzības sniegšana iedzīvotājiem ir tikai neliela daļa no mūsu pienākumiem. Arvien biežāk saņemam sūdzības, ka autovadītāji neievēro ceļu satiksmes noteikumus, nedomājot ne par savu, ne apkārtējo drošību. Vēl nesen pie mums vērsās Allažu un Stacijas ielas iedzīvotāji, kuriem jaunuzlietais ielas segums sagādājis īslaicīgu prieku, jo atsevišķi autovadītāji neievēro dzīvojamās zonas ierobežojumus un traucas krietni virs 20 kilometriem stundā. Tāpēc sadarbībā ar Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes Ceļu policijas bataljonu Siguldā regulāri tiks organizēti satiksmes uzraudzības reidi”, stāsta Siguldas novada Pašvaldības policijas priekšnieks Māris Riekstiņš.

Pārbaužu laikā policijas darbinieki pārliecinās vai autovadītāji ievēro braukšanas ātrumu, lieto drošības jostas un ievēro citus ceļu satiksmes noteikumus. Tāpat uzraudzīti tiek gājēji un velosipēdisti, kuri dažkārt, neizvērtējot situāciju, pārdroši šķērso ielas un vakaros pārvietojas bez atstarotājiem vai atstarojošām drošības vestēm.

Pastiprināti policijas reidi tiek organizēti ar mērķi uzlabot kopējo drošību pilsētā un veicināt savstarpējo sapratni ceļu satiksmes dalībnieku starpā. Policijas darbinieki, pirmreizēji fiksējot pārkāpumu autovadītājam, gājējam vai velobraucējam nepiemēro sodu, bet izskaidro bīstamību, kādu šie satiksmes dalībnieki var radīt viens otram, vieglprātīgi attiecoties pret sevi un apkārtējiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi