×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-08-20
Aizvadītas orientēšanās sacensības „Siguldas kauss 2019”

Aizvadītajā nedēļas nogalē Turaidā, ar sacensību arēnu Veižu mājās, aizvadītas Latvijas kausa sacensības orientēšanās sportā „Siguldas kauss 2019”, kas bija arī sezonas 10. Latvijas kausa posms, kas pulcēja 468 dalībniekus. Uzvaras elites grupā izcīnīja Jānis Krūmiņš (SK „Briksnis”) un Aija Skrastiņa (SK „Briksnis”).

Organizatori „Siguldas maratona klubs & Siguldas Takas” sacensības organizēja 2018. gada kartēs, pēc kurām notika pasaules čempionāts gan garajā distancē, gan stafetē. Sacensību pirmajā dienā dalībnieki sacentās vidējā distancē, bet otrajā dienā veica garo distanci. Sarežģītais un kalnainais apvidus bija liels izaicinājums daudziem sportistiem – gan iesācējiem, gan orientēšanās ekspertiem.

Vīriešu elites grupā par uzvaru cīnījās 11 dalībnieki un ātrākais izrādījās Jānis Krūmiņš no sporta kluba „Brisksnis” (Rīga), 2. vietā atstājot Aināru Drozdu no sporta kluba „Meridiāns” (Cēsis), bet 3. vietā ierindojās Kristaps Jaundzems no sporta kluba „Saldus”.

Sieviešu elites grupā par uzvaru kopvērtējumā cīnījās četras dalībnieces, starp kurām labākā abās sacensību dienās bija Aija Skrastiņa, no orientēšanās kluba „Briksnis” (Rīga), kas divu dienu kopvērtējumā apsteidza Iritu Puķīti no sporta kluba „Kāpa” (Carnikava) un Ievu Rukšāni no sporta kluba „Kāpa” (Carnikava).

Sacensību jaunākais dalībnieks bija 5 gadus vecs, bet vecākajam dalībniekam bija 85 gadi.

Sacensību rezultāti pieejami šeit


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi