×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-09-02
Sākoties asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbiem, plānoti satiksmes ierobežojumi

Jau ziņots, ka Pulkveža Brieža ielā no Rūdolfa Blaumaņa ielas līdz Pūpolu ielai un no Rūdolfa Blaumaņa ielas līdz Gāles ielai, kā arī Rūdolfa Blaumaņa ielā un Strēlnieku ielā posmā no Vainagu ielas līdz Rūdolfa Blaumaņa ielai šajā ceļu būvniecības sezonā tiks veikti asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbi.

Minēto ielu posmos ir veikti ielas trases un tās elementu uzmērīšanas un norobežošanas darbi, un sākot ar 3. septembri pakāpeniski tiks veikti ielas virskārtas atjaunošanas darbi. Minēto darbu laikā ir plānots slēgt satiksmi, tādējādi autobraucēji un iedzīvotāji tiek aicināti sekot līdzi situācijai uz ceļa un izvēlēties izdevīgāko apbraucamo ceļu pēc satiksmes organizācijas shēmas.

Ielu remontdarbu tuvumā ir uzstādītas zīmēs par ielas remontdarbu veikšanu, kā arī brīdī, kad ielu posmi būs īslaicīgi slēgti, satiksmes regulētājs sniegs norādes par to, kā apbraukt remontdarbu zonu.

Iedzīvotājiem, kuri dzīvo ielu remontdarbu posmos, piekļuve īpašumiem tiks nodrošināta saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu.

Palielinoties satiksmes intensitātei Strēlnieku ielā, kas kalpo kā apbraucamais ceļš, visā ielas garumā šogad jau ceturto reizi tika veikta apstrāde ar pretputekļu absorbentu. Pašvaldības speciālisti atgādina – pretputekļu absorbenta iedarbība saglabājas, ja ir pietiekams gaisa mitruma īpatsvars, kā arī, lai tā iedarbība saglabātos pēc iespējas ilgāk, autovadītājiem jāievēro noteiktais braukšanas ātrums un transportlīdzekļa svara ierobežojumi.

Siguldas novada pašvaldības aicina ar sapratni izturēties pret īslaicīgajiem satiksmes ierobežojumiem un pārplānot ikdienas maršrutu līdz brīdim, kad ielu virskārtas atjaunošanas darbi būs pilnībā veikti. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi