×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-10-03
Siguldā aizvadīta sportiskā akcija „Latvijas spēcīgākā pilsēta 2019”

Veselības dienas ietvaros Siguldā viesojās projekts „Latvijas spēcīgākā pilsēta 2019”, kur trīs stundu laikā sacensībās piedalījās 35 dalībnieki un kopīgiem spēkiem izdevās pacelt 53840 kilogramus.

Vīriešu konkurencē 1. vietu ieguva Armands Naglāzs, kurš 50 kilogramus smagu stieni uzspieda 112 reizes un pilsētas summai pievienoja 5600 kilogramus. 2. vietā ar uzspiestām 100 reizēm ierindojās Nauris Vanags, bet 3. vietā – Jevgēnijs Gecko ar uzspiestām 90 reizēm.

Sieviešu konkurencē 1. vietu ar uzspiestām 80 reizēm ieguva Elīna Liepniece, 2. vietu ar uzspiestām 50 reizēm ieguva Marika Žarkova, bet 3. vietu – Justīne Iļjina, kura 20 kilogramus smago stieni uzspieda 39 reizes, pilsētas kopējam rezultātam pievienojot 780 kilogramus.

Jauniešu konkurencē 1. vietu ieņēma Jānis Marcinkevičš, kurš 20 kilogramus smagu stieni uzspieda 69 reizes, 2. vietā ierindojās Sandris Brauns ar uzspiestām 23 reizēm, bet 3. vietā – Jānis Veits ar uzspiestu 21 reizi.

Projekts „Latvijas spēcīgākā pilsēta” norisinās jau sesto gadu, kur vairākas pilsētas savā starpā cīnās par spēcīgākās pilsētas titulu Latvijā, skaitot kopā pacelto kilogramu summu.

Daļa no Siguldas novada Veselības un sporta nedēļas un Veselības dienas aktivitātēm tiek finansēta Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi