×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-05
Decembrī slēgs Sarkanā krusta drēbju maiņas punktu Siguldas slimnīcā

Lai paplašinātu Siguldas slimnīcas piedāvāto pakalpojumu klāstu, nākamajā gadā publiskā izsolē tiks nodotas telpas potenciāliem investoriem magnētiskās rezonanses diagnostikas kabineta izveidei Siguldas slimnīcā. Diagnostikas kabinets tiks izveidots telpās, kur līdz šim atradās Sarkanā krusta mantu un drēbju maiņas punkts, kas decembra vidū pārtrauks savu darbību. Tiklīdz būs pieejamas atbilstošas telpas, Siguldas novada pašvaldība tās ierādīs palīdzības punkta izveidei citviet pilsētā. Līdz tam esošās šī palīdzības punkta drēbes un mantas tiks pārdalītas uz diviem citiem palīdzības punktiem Siguldas pagastā un Jūdažos.

Siguldas novada pašvaldības Sociālais dienests informē, ka novadā darbojas divi palīdzības punkti, kuros iespēja saņemt drēbes vai sadzīves mantas tiem, kam tas nepieciešams. Mantu un drēbju nodošanas un saņemšanas punkts “Parpaliņa” darbojas Zinātnes ielā 7, pagrabstāvā, katru pirmdienu un ceturtdienu no plkst. 9.00 līdz 13.00. Citās darba dienās pašvaldības darba laikā pagrabstāvā var atstāt tīras drēbes, traukus un sadzīvei nepieciešamās lietas, kas var noderēt citiem iedzīvotājiem. Par drēbju un mantu saņemšanu un nodošanu ārpus palīdzības punkta darba laika, novadnieki aicināti zvanīt uz Sociālo dienestu pa tālruni 67381454.

Tāpat mantu un drēbju nodošanas un saņemšanas punkts “Lupatiņa” darbojas blakus Jūdažu Sabiedriskajam centram. Pirms apmeklējuma vēlams sazināties ar Jūdažu Sabiedriskā centra vadītāju Rudīti Līkopu, zvanot uz tālruņa numuru 67957025.

Papildus tam Sociālais dienests lūdz novadniekus nodošanai paredzēto apģērbu atnest tīru un lietošanai derīgu, lai to būtu patīkami saņemt tiem, kam palīdzība nepieciešama.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi