×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 11. maijs
Šodien sveicam: Milda, Karmena, Manfreds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-10
Kristaps Zaļais iekļuvis žurnāla “Forbes” topā kā līderis izglītības un zinātnes nozarē

Žurnāls “Forbes” topā “30  līdz 30” deklarējis, ka gados jauni cilvēki var sasniegt virsotnes teju ikvienā nozarē; dažādu nozaru attīstības virzieni, kā arī sabiedrības uzskati un vērtības ir jauno līderu rokās. Novērtējot jauniešu sniegumu dažādās jomās, žurnāls “Forbes” ir izveidojis sarakstu “30 līdz 30”, kurā kā līderis izglītības un zinātnes nozarē līdz ar pieciem citiem jauniešiem iekļuvis arī Laurenču sākumskolas direktors Kristaps Zaļais, kurš vienlaikus ir arī jaunākais direktors Latvijā.

Atzīts par vienu no nākotnes noteicējiem, Kristaps Zaļais uzskata, ka Laurenču sākumskola ir unikāla ar savu īpašo konceptu visas valsts mērogā un ir pārliecināts, ka skolu izdosies attīstīt par paraugskolu citām izglītības iestādēm Latvijā. Gados jaunais skolas vadītājs mērķtiecīgi darbojas, lai radītu motivējošu un inovatīvu mācību vidi, kas ļautu bērniem sasniegt augstāko, realizējot savas individuālās iespējas.

Līdz šim Kristaps Zaļais strādājis par Rīgas Stradiņa universitātes Starta uzņēmējdarbības vadības bakalaura programmas vadītāju un lektoru. Bijis „Iespējamās misijas” dalībnieks – strādājis Salaspils 1.vidusskolā kā matemātikas un ekonomikas skolotājs, kā arī klases audzinātājs. Aktīvi darbojies arī uzņēmējdarbībā. Laurenču sākumskolā Kristaps Zaļais darbu kā jaunākais direktors Latvijā uzsācis 2017. gadā.

Šajā topā “30 līdz 30” dažādās sfērās iekļauti arī tādas personības kā mūziķis Ralfs Eilands, komponists Jēkabs Jančevskis, Saeimas deputāts Artūrs Toms Plešs, finansiste Anastasija Oļeiņika, svarcēlāja Rebeka Koha.

Lepojamies un vēlam izdošanos sirdsdarbā!


© www.sigulda.lv


Pasākumi