×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-30
Latvijas Kausā kamaniņu sportā uzvar Aparjodi un brāļi Šici

28. decembrī bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” norisinājās “Latvijas Kauss” kamaniņu sportā. Tāpat kā pērn arī šogad sieviešu un vīriešu konkurencē uzvaru izcīnīja māsa un brālis – Kendija un Kristers Aparjodi, bet divvietīgo ekipāžu braucienos labākos rezultātus uzrādīja Andris un Juris Šici.

Kendija Aparjode abos braucienos uzrādīja labākos laikus starp dāmām, attīstot arī lielāko ātrumu trasē. 2. vieta Elīzai Caucei, kura divu braucienu summā K. Aparjodei piekāpās par 0,204 sekundēm. Savukārt 3. vieta juniorei Elīnai Ievai Vītolai, kura abos braucienos uzrādīja trešo labāko laiku un finišēja 0,612 sekundes aiz uzvarētājas. 4. vietā Ulla Zirne, bet 5. vieta starp dāmām un otrā starp juniorēm – Sigitai Bērziņai.

Vīru konkurencē pirmajā braucienā labākais laiks Rikam Kristenam Rozītim, taču otrajā braucienā Kristers Aparjods bija par gandrīz sekundes desmitdaļu ātrāks un arī divu braucienu summā izcīnīja uzvaru ar 0,044 sekunžu pārsvaru pār k. Rozīti. Trešā vieta abos braucienos un summā Ināram Kivleniekam (+0.209). Ceturtais Artūrs Dārznieks, bet piektais starp pieaugušajiem un pirmais starp junioriem Gints Bērziņš.

Starp divvietīgajām ekipāžām divus pārliecinošus braucienus aizvadīja brāļi Šici, izcīnot 1. vietu un pārsniedza 113km/h ātruma robežu. Otrās vietas ieguvēji – Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs – divu braucienu summā uzvarētājiem piekāpās par 0,298 sekundēm. 3. vieta Oskaram Gudramovičam/Pēterim Kalniņam, kuri pēc pirmā brauciena ierindojās otrajā vietā, taču otrā brauciena beigās pieļāva kļūdu, tādējādi finišā iegūstot 3. vietu. Ceturtie – Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, bet 5.  vietu ieguva juniori Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts.

Jauniešu “A” konkurencē uzvaru izcīnīja Valts Pavlovs, 2. vieta Kasparam Rinkam, bet trešais – Roberts Martišs. Jaunietēm “A” konkurencē labākā divu braucienu summā Frančeska Bona, 2. vieta Viktorijai Ziediņai, trešā – Zanei Kalumai. Jauniešu “A” divvietīgo ekipāžu konkurencē 1. vietu ieguva Kaspars Rinks/Ardis Liepiņš, 2. vieta Krišjānim Brūnam/Vitālijam Jegorovam un 3. vieta Viktorijai Ziediņai/Selīnai Zvilnai, kurām uzvara meiteņu konkurencē.

Starp jauniešiem “B” 1. vieta Gustavam Krastam, 2. vieta Svens Tīlāns, bet trešais – Eduards Marts Markitāns. Jauniešu “B” konkurencē uzvaru izcīnīja Paula Boķe, 2. vieta Agnijai Bogdanovai, bet trešā – Karolīnai Māliņai.

Jauniešu “C” konkurencē labākais Rūdis Kūkojs, otrais – Roberts Sprukulis, savukārt trešais – Krišjānis Matīss. Meiteņu “C” konkurencē 1. vieta Gerdai Brakmanei, bet 2. vieta Laurai Lēgerei.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Kamaniņu sporta federācija
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Sandra Grosberga


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi