×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-02
Siguldas 1. pamatskolas skolēni piedalās Ekoskolu Ziemas forumā

No 28. februāra līdz 1. martam Siguldas 1. pamatskolas 9.b klases skolnieces Adele Ķiploka, Nikola Liepiņa un Elizabete Anna Blaua kopā ar skolotāju Edgaru Visocki piedalījās Ekoskolu Ziemas forumā Salaspilī, kas šogad norisinājās jau septīto reizi un pulcēja kopumā 350 dalībniekus – gan skolēnus, gan skolotājus no visas Latvijas. Forumā dalībnieki piedalījās daudzveidīgās izglītojošās un interaktīvās vides nodarbībās, pieredzes apmaiņas sesijās, saliedēšanās aktivitātēs, kā arī veica atraktīvus komandu uzdevumus un baudīja iedvesmojošu viesu uzstāšanos un priekšnesumus ar vides izglītības elementiem.

Pasākuma pirmajā dienā skolēni iepazina vietējās kopienas ikdienu vides izglītības jomā un apmainījās savstarpējām pieredzēm, savukārt otrajā dienā norisinājās izglītojošas nodarbības, lai paplašinātu izpratni par dažādiem vides jautājumiem un izaicinājumiem ar mērķi saskatīt savas kā indivīda un kopienas iespējas nelielām, bet būtiskām rīcībām, mazinot savu ietekmi uz apkārtējo vidi. Praktiskajās prasmju darbnīcās eksperti dalījās ar vērtīgiem padomiem, piemēram, kā veidot efektīvas vides kampaņas, kā būt veiksmīgam līderim, kā gatavot videi draudzīgu ēdienu un kultūraugu audzēšanas kastes no “nederīgiem” materiāliem. Savukārt foruma kulminācija bija trešajā, noslēdzošajā dienā ar kopīgu dalībnieku pārgājienu un zibakciju Salaspils pilsētā, kā arī jauniešu kampaņu ideju prezentāciju.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas 1. pamatskolas Ekoskolas koordinatore
Guntra Purmale


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi