×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-27
Siguldas novada pašvaldība atbalstīs Zemes stundu

Siguldas novada pašvaldība jau vairākus gadus iesaistās Zemes stundas akcijā, kas norisinās visā pasaulē. Turpinot iesākto akciju #satiecsevi, ikviens iedzīvotājs aicināts piedalīties, uz stundu izslēdzot mājās gaismu, un atbalstīt atbildīgu dzīvesveidu, sekojot videi draudzībām idejām. Šogad Zemes stunda norisināsies 28. martā plkst. 20.30, kuras laikā tiks atslēgts āra apgaismojums vairākās pašvaldības iestādēs un pilsētas ielās. Novadnieki aicināti arī turpmāk piedomāt pie saviem ikdienas paradumiem, piedaloties 30 dienu izaicinājumā.

Zemes stundā novadnieki aicināti simboliski izslēgt gaismu savās mājās un paust savu balsi planētai. Pēdējā desmitgadē Zemes stunda ir iedvesmojusi pasaules līdzdalību vitālās dabas, klimata un vides iniciatīvās, veicinot rīcību un izmaiņas politikā un sabiedrības izpratnē.

Daba ir planētas dzīvības uzturēšanas sistēma, un tā nodrošina mūs ar pašu nepieciešamāko – gaisu, ko elpojam, ūdeni, ko lietojam un pārtiku, ko ēdam. Daba ir arī viena no spēcīgākajām sabiedrotajām cīņā pret klimata pārmaiņām. Tomēr bioloģiskā daudzveidība pasaulē un arī Latvijā samazinās vēl nepieredzētā ātrumā.

Pasaules Dabas Fonda misija ir dabiskās vides degradācijas apturēšana un nākotnes veidošana, kurā cilvēki dzīvo harmonijā ar dabu, saglabājot bioloģisko daudzveidību, nodrošinot atjaunojamo dabas resursu ilgtspējīgu izmantošanu, veicinot piesārņojuma un izšķērdīga patēriņa samazināšanu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi