×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-05-27
Skrējiens Turaidas tornī „Ātrākais ziņnesis”
Jau ceturto gadu biedrība „A2”, sadarbībā ar Turaidas muzejrezervātu un Siguldas novada domi, maijā rīko īpašu skrējienu 38 m augstajā Turaidas tornī, lai sabiedrībai atgādinātu seno stāstu par ziņnešiem, kas viduslaikos steigušies pie bīskapa Turaidā vēstīt par svarīgākajiem notikumiem Rīgā un Vāczemē.

Šogad skrējiens „Ātrākais ziņnesis” notiks Siguldas novada svētku ietvaros 30.maijā plkst.17.00 Turaidas pils galvenajā tornī. Dalībnieku reģistrēšanās sāksies no plkst.16.00 pie Turaidas muzejrezervāta vārtiem.

Sacensībās aicināti piedalīties visu vecumu sportisti, kuriem ir vēlēšanās pārbaudīt savus spēkus, veicot vairāk kā 120 pakāpienus 5 stāvu augstajā tornī. To, ka gadi nav šķērslis cīnīties par ātrākā ziņneša titulu, pagājušajā gadā pierādīja septiņdesmitgadīgais Verners Kārkliņš, kurš tornī uzskrēja 1 minūtē 20 sekundēs.

Jau divus gadus pēc kārtas ātrākā ziņneša titulu izcīnījis Ainārs Rukkalns, kurš tornī pagājušajā gadā uzskrēja 32 sekundēs, bet ašākā starp sievietēm pagājušajā gadā bija turaidiete Aiga Auziņa ar rezultātu 1 minūte 1 sekunde. Vai šogad rekordi tiks pārspēti, to varēsim uzzināt skrējiena noslēgumā Turaidas pils pagalmā.

Gaidīsim ziņnešus un viņu atbalstītājus!

Anda Skuja
TMR sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


skrējēja
- 2009-05-28 08:59

Pieteikties var arī on-line - informācija: www.ba2.lv vai pa tālr.29184203

Pasākumi