×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-04-20
Siguldas mobilā lietotne papildināta ar sadaļu “Ziņo Pašvaldības policijai”

Lai aicinātu iedzīvotājus arī turpmāk būt sabiedriski aktīviem un līdzatbildīgi iesaistīties sabiedriskās kārtības uzturēšanā, Siguldas mobilajā lietotnē izveidota sadaļa “Ziņo Pašvaldības policijai”. Tā Siguldas novada Pašvaldības policijai dos iespēju operatīvi reaģēt uz iesniegto informāciju, fotogrāfijām vai citiem novadnieku ziņojumiem.

Sadaļā “Ziņo Pašvaldības policijai” Siguldas novada iedzīvotāji varēs informēt Pašvaldības policijas inspektorus par konstatētajiem pārkāpumiem, kuri redzami attiecīgajā reāllaikā vai zināmi, ka tādi varētu tikt izdarīti nākotnē. Sadaļas funkcionalitāte nodrošinās, ka informācijai varēs pievienot arī fotoattēlus, video ierakstus, kā arī norādīt precīzu pārkāpuma atrašanās vietu kartē. Atgādinām, ka Vispārīgā datu aizsardzības regula sargā iedzīvotāju personīgo informāciju, tādēļ ziņojumi Pašvaldības policijai nebūs publiski pieejami, kā tas ir ar sadaļu “Ierosinājumi” Siguldas mobilajā lietotnē.

Pašvaldības policijas inspektori nepieciešamības gadījumā sazināsies ar ziņas nosūtītāju, lai precizētu datus, kā arī informētu par ziņojuma statusu.

Lai lietotu Siguldas mobilās lietotnes jaunāko versiju, nepieciešams lejupielādēt atjauninājumu AppStore vai GooglePlay.

Jau ziņots, ka 2017. gada maijā notika Siguldas mobilās lietotnes atklāšanas, un par vienu no populārākajām kļuvusi lietotnes sadaļa “Ierosinājumi”, kurā iedzīvotāji un viesi ziņo pašvaldībai par pamanītajiem trūkumiem novada infrastruktūrā un citās jomās, kur nepieciešami uzlabojumi, ļaujot pašvaldībai operatīvi reaģēt uz ziņoto. Kopš mobilās lietotnes atklāšanas pašvaldība saņēmusi vairāk nekā 550 iedzīvotāju ierosinājumus.

Ja nepieciešams sazināties ar Siguldas novada Pašvaldības policiju, aicinām zvanīt uz diennakts tālruni 26160288.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi