×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-12
Nedēļas otrajā pusē uzsāks asfaltseguma frēzēšanu vairākās pilsētas ielās

Ņemot vērā nelabvēlīgos laikapstākļus, asfalta virskārtas frēzēšana tajās ielās, kurās šajā būvniecības sezonā notiks asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbi, tiek pārcelta uz trešdienu, 13. maiju. Jau ziņots, ka asfaltseguma virskārtas frēzēšanas laikā plānoti satiksmes ierobežojumi, tāpēc īslaicīgo satiksmes ierobežojumu laikā aicinām izvēlēties citus piebraucamos ceļus nekustamajiem īpašumiem.

Labvēlīgu laikapstākļu gadījumā 13. maijā asfaltseguma frēzēšanas darbi aizsāksies Melioratoru ielā, kam sekos Oskara Kalpaka ielas posms no Parka līdz Jēkaba Dubura ielai, Ata Kronvalda ielā no Jēkaba Dubura līdz Krišjāņa Barona ielai, kā arī Jēkaba Dubura ielā. Darbus šajās ielās plānots noslēgt līdz nedēļas beigām. Nākamajā nedēļā no 18. maija asfalta frēzēšana notiks Helmaņa un Šveices ielā.

Asfaltseguma frēzēšana notiks pa posmiem katrā no braucamās daļas pusēm. Tam sekos remontdarbi atsevišķos ielu posmos un sadarbībā ar SIA “Saltavots” tiks sakārtoti un pacelti aku vāki.

Līdz 13. maijam ielu posmos, kur notiks remontdarbi, tiks izvietotas satiksmes organizācijas shēmas, lai apkārtējo nekustamo īpašumu lietotāji varētu pārplānot pārvietošanās ceļus. Būvuzņēmējs SIA “Strauteks” informē, ka būvdarbi norisināsies dienas laikā un vakarā ceļu satiksme netiks ierobežota, un nekustamajiem īpašumiem tiks nodrošināta piekļuve visas ielas garumā. Iepriekšminētos darbus veiks viena brigāde, kas nozīmē, ka satiksmes ierobežojumi būs tikai konkrētā ielā būvdarbu laikā. Aicinām iedzīvotājus neatstāt transportlīdzekļus ielās, kurās paredzēti būvdarbi!

Jau ziņots, ka asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbos šajā sezonā Siguldas novada pašvaldība investēs vairāk nekā vienu miljonu eiro, bet kopumā šajā gadā ielu un ceļu uzturēšanai, kā arī remontiem paredzēti vairāk nekā 5,7 miljoni eiro.

Satiksmes dalībnieki būvdarbu zonā aicināti būt piesardzīgiem un ievērot izvietotās ceļa zīmes.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi