×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-06-02
Uzsāks Helmaņa ielas asfaltseguma virskārtas atjaunošanu posmā no Zinātnes līdz Graudu ielai

Labvēlīgu laikapstākļu dēļ ielu un ceļu remontdarbi turpinās paātrinātā grafikā, kā rezultātā šodien, 2. jūnijā, tiks pabeigta šķembu kārtas ieklāšana vairāk nekā viena kilometra garumā Helmaņa ielas posmā no Zinātnes līdz Graudu ielai. 3. jūnijā notiks asfaltseguma apakškārtas izbūve, kad no plkst. 8.00 līdz 20.00 iela pa posmiem tiks slēgta. Plānots, ka izbrauktuves no mazajām ielām tiks organizētas pa Avotu ielu un Dailes ielu, kā arī pa Griezes vai Graudu ielu. Remontdarbu veicējs SIA “Strauteks” aicina iedzīvotājus saplānot savu dienu tā, lai nebūtu nepieciešams pārvietoties pa Helmaņa ielu remontdarbu laikā.

Helmaņa ielas asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbi tiks uzsākti virzienā no Zinātnes līdz Graudu ielai. Laikā, kad uzsāks asfaltseguma apakškārtas ieklāšanas darbus posmā no Dailes līdz Avotu ielai, izbraukšana tiks organizēta pa Avotu ielu virzienā uz Jūdažu ielu, bet laikā, kad remontdarbi notiks no Avotu līdz Graudu ielai, izbraukšana tiks organizēta jau pa jaunieklāto asfalta posmu caur Dailes ielu virzienā uz Zinātnes ielu. Tāpat otrpus ielai posmā, kad asfaltēs iebrauktuvi pie Griezes ielas, izbraukšana tiks organizēta pa Graudu ielu virzienā uz Jūdažu ielu, bet pēc tam – pa Griezes ielu virzienā uz Zinātnes ielu.

Helmaņa ielas posms ir vairāk nekā kilometru garš, tādēļ asfaltseguma apakškārtas ieklāšana norisinās pa posmiem, jo asfaltsegumam pēc ieklāšanas nepieciešams atdzist līdz vēlamai temperatūrai. Ja uz tā uzbrauc automašīna, tā bojā ne tikai ieklāto segumu, bet arī sava transportlīdzekļa riepas.

SIA “Strauteks” aicina iedzīvotājus būt saprotošiem un ievērot satiksmes ierobežojumus. Ņemot vērā, ka ielu uz remontdarbu laiku nav iespējams slēgt pilnībā, autovadītāji aicināti ievērot dzīvojamās zonas zīmi un pārvietoties ar atļauto braukšanas ātrumu 20 kilometri stundā.

Plāntos, ka remontdarbi pie labvēlīgiem apstākļiem tiks noslēgti jau trešdienas vakarā un pēc tam iela būs brīvi pieejama visiem satiksmes dalībniekiem.

Aicinām šo informāciju pastāstīt arī kaimiņiem, lai operatīvi varētu informēt visus Peltes ciema iedzīvotājus.

Jau ziņots, ka asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbos šajā sezonā Siguldas novada pašvaldība investēs vairāk nekā vienu miljonu eiro, bet kopumā šajā gadā ielu un ceļu uzturēšanai, kā arī remontiem paredzēti vairāk nekā 5,7 miljoni eiro.


© www.sigulda.lv


Pasākumi